Joonas Rantanen Juniori-KalPan maalivahtikoordinaattoriksi
Juniori-KalPa ryJulkaistu: 28.03.2024 09.40

Joonas Rantanen Juniori-KalPan maalivahtikoordinaattoriksi

Juniori-KalPan päätoimiseksi maalivahtikoordinaattoriksi on valittu Joonas Rantanen.

Joonas Rantanen saapuu Kuopioon Saksasta, jossa hän on toiminut kuluneella kaudella DEL2-sarjassa pelaavan Lausitzer Füchsen maalivahtivalmentajana.

Rantanen on toiminut aiemmin muun muassa JuniorPelicansissa nuorempien ikäluokkien maalivahtikoordinaattorina sekä Helsingin Jokereiden seurayhteisössä nuorempien ikäluokkien maalivahtivalmentajana. Kausina 2020–2023 helsinkiläislähtöinen Rantanen valmensi Pelicansin U18-joukkueen maalivahteja.

27-vuotias Rantanen on suorittanut jääkiekkovalmennuksen korkeakoulututkinnon Haaga-Heliassa, josta hän valmistui vuonna 2021 (Bachelor of Sports and Leisure Management).

– Maalivahtikoordinaattorin hakuprosessi herätti laajaa kiinnostusta ja saimme useita päteviä ehdokkaita. Joonas on kouluttautunut ja ikäisekseen erittäin kokenut maalivahtivalmentaja ja -koordinaattori. Hienoa, että saamme hänet Kuopioon jakamaan osaamistaan, junioriurheilujohtaja Benjamin Laurinkari sanoo.

– On suuri kunnia tulla valituksi tähän tehtävään. KalPa on erittäin hieno organisaatio, jossa on jo vuosien ajan tehty hyvää työtä junioreiden kanssa. On hienoa saada olla osana seuran tulevaisuutta! Odotan innolla tulevaa kautta ja mahdollisuutta päästä tutustumaan seuran toimijoihin ja maalivahteihin sekä kehittämään jo ennestään hyvää seuran maalivahtipuolta, Rantanen kertoo.

Rantanen aloittaa tehtävässään 1.5.2024.