Juniori-KalPan harrastejoukkueet

Harrastejoukkue on siirtynyt kesätauolle ja uusi kausi alkaa jälleen syksyllä 2024. Ilmoittautuminen joukkueeseen on avattu ja se löytyy tältä sivulta.


Sisältö

Juniori-KalPassa on mahdollista harrastaa jääkiekkoa kevyemmin seuran harrastejoukkueissa. Olemme järjestäneet harrastejoukkuetoimintaa jo useamman kauden ajan ja toiminnan suosio on kasvanut kausittain.

Harjoituksissa harjoittelemme jääkiekon lajitaitoja, pelaamme erilaisia pienpelejä ja pidetään hauskaa yhdessä. Osallistumiseen riittää kevyempi varustus ja mukaan toimintaan voi tulla milloin tahansa.


Ikäluokat ja harjoitusvuorot kaudella 2024-2025

Harrastejoukkue U12-U9 (2013-2016 syntyneet): Tuplajäät Lippumäki sunnuntaisin klo 18.15-19.15 (1.9. alkaen)

Harrastejoukkue U15-U13 (2010-2012 syntyneet): Tuplajäät Lippumäki sunnuntaisin klo 18.30-19.30 (1.9. alkaen)

*Ikäluokat ovat suuntaa-antavia, joten mukaan voi tulla myös eri ikäisiä. Kysythän tarvittaessa meiltä lisää tietoa.


Aloittaminen / ilmoittautuminen

Ryhmien mukaan voi liittyä missä vaiheessa kautta tahansa. Mukana toiminnassa voi käydä kokeilemassa kerran veloituksetta. Ryhmiin ilmoittautuminen tapahtuu alla olevista linkeistä.

Ilmoittautuminen harrastejoukkueeseen: TÄSTÄ


Kustannukset ja maksaminen

Harrastejoukkueiden kuukausimaksu kaudella 2024-2025: 40 € (maksu sisältää harrastepelipassin)

Maksulinkki: päivitetään tähän uuden kauden alkaessa


Varusteet

Osallistumiseen riittää luistimet, maila, jääkiekkohanskat, ristikollinen kypärä, jääliikuntaan soveltuva vaatetus ja juomapullo. Hallilla on lainattavissa lainahanskoja ja kypäröitä, mikäli sellainen puuttuu. Muita varusteita saa halutessaan käyttää.


Ohjeita

Tuplajäiden hallien auloista löytyy näyttö, jossa lukee ennen vuoron alkua pukukopit. Pukukopeissa on lainattavaksi harjoituspaitoja, joka tulee palauttaa vuoron jälkeen. Toivomme, että tapahtumiin savutaan hyvissä ajoin, jotta toiminta pääsee alkamaan ajallaan.

Hallin hyviä tapoja noudattaen, odotamme vuoron alkua kopissa. Vaihtoaitioon voi siirtyä muutama minuutti ennen oman vuoron alkamista. Jäälle voi mennä vasta, kun ryhmän valmentajat ovat antaneet luvan.


Yhteystiedot

Juniori-KalPan junioripäällikko:
Teemu Koljonen
044-0386829
teemu.koljonen@kalpa.fi

Joukkueen valmentajat:
Valmennus julkaistaan myöhemmin