Juniori-KalPan harrastejoukkueet

Toiminta jatkuu taas syksyllä 2023 ja mukaan mahtuu uusia pelaajia. Ilmoittautuminen ja lisää tietoa toiminnasta päivitetään tälle sivulle viimeistään elokuussa.


Sisältö

Juniori-KalPassa on mahdollista harrastaa jääkiekkoa kevyemmin seuran harrastejoukkueissa. Olemme järjestäneet harrastejoukkuetoimintaa jo useamman kauden ajan ja toiminnan suosio on kasvanut kausittain.

Harjoituksissa harjoittelemme jääkiekon lajitaitoja sekä pelaamme erilaisia pienpelejä. Osallistumiseen riittää kevyempi varustus ja mukaan toimintaan voi tulla milloin tahansa.


Harjoitusvuorot

Kauden 2023-2024 vuorot päivitetään tähän viimeistään elokuussa.


Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen: avautuu elokuussa


Varusteet

Osallistumiseen riittää luistimet, maila, jääkiekkohanskat, ristikollinen kypärä, jääliikuntaan soveltuva vaatetus ja juomapullo. Hallilla on lainattavissa lainahanskoja ja kypäröitä, mikäli sellainen puuttuu. Muita varusteita saa halutessaan käyttää.


Ohjeita

Tuplajäät Lippumäen aulassa löytyy näyttö, jossa lukee ennen vuoron alkua pukukopit. Pukukopeissa on lainattavaksi harjoituspaitoja, joka tulee palauttaa vuoron jälkeen. Toivomme, että tapahtumiin savutaan hyvissä ajoin, jotta toiminta pääsee alkamaan ajallaan.

Hallin hyviä tapoja noudattaen, odotamme vuoron alkua kopissa. Vaihtoaitioon voi siirtyä muutama minuutti ennen oman vuoron alkamista. Jäälle voi mennä vasta, kun ryhmän valmentajat ovat antaneet luvan.


Yhteystiedot

Teemu Koljonen

044-0386829

teemu.koljonen@kalpa.fi