Juniori-KalPan harrastejoukkueet

Harrastejoukkueen kevätkausi on käynnistynyt ja harjoitukset pyörivät normaaliin tapaan sunnuntaisin Lippumäessä. Joukkueessa pääsee viikoittain harjoittelemaan ja pelaamaan yhdessä kaverien kanssa! Mukaan ryhmiin ovat tervetulleita kaikki innokkaat kiekkoilijat eli osallistuminen ei vaadi aiempaa kiekkotaustaa. Lisää tietoa ja ilmoittautumisen löydät tältä sivulta.


Harrastejoukkueen ja tyttöjen harrastejoukkueen sisältö

Juniori-KalPassa on mahdollista harrastaa jääkiekkoa kevyemmin seuran harrastejoukkueissa. Olemme järjestäneet harrastejoukkuetoimintaa jo useamman kauden ajan ja toiminnan suosio on kasvanut kausittain. Nyt uutena seuraan on perustettu myös tytöille oma harrastejoukkue. Molempien joukkueiden toiminta starttaa syyskuussa viikolla 36.

Harjoituksissa harjoittelemme jääkiekon lajitaitoja, pelaamme erilaisia pienpelejä ja pidetään hauskaa yhdessä. Osallistumiseen riittää kevyempi varustus ja mukaan toimintaan voi tulla milloin tahansa.


Ikäluokat

Harrastejoukkue: U9-U14 harrastejoukkue on suunnattu 2010-2015 syntyneille.

Tyttöjen harrastejoukkue: Tyttöjen harrasteryhmä on suunnattu 10-16 -vuotiaille.


Harjoitusvuorot

U9-U14 harrastejoukkue: sunnuntaisin Lippumäessä klo 18.15-19.15.

Tyttöjen harrastejoukkue: lauantaisin Toivalassa klo 11.00-12.00.

Vuorolle tulee ilmoittautua vähintään päivää aikaisemmin alla olevan lomakkeen kautta. Ilmoittautuminen ei sido mihinkään. Ohjaaja osaa suunnitella sopivaa toimintaa ilmoittautuneiden mukaan vuorolle. Lisäksi osaamme ilmoittaa osallistujille, jos vuoro on jouduttu perumaan esimerkiksi pelitapahtuman vuoksi.

Samalla vuorolla harjoittelevat Juniori-KalPan N12 tytöt. Harrastejoukkuemaksulla voi osallistua heidän harjoituksiin lauantaisin, jos muita harrastevuorolaisia ei jollakin kerralla ole. Joukkueharjoituksissa on oltava kaikki varusteet päällä. Varusteet saa lainaan Juniori-KalPalta. Varusteiden tarpeesta tulee ilmoittaa sähköpostilla päivää aikaisemmin sähköpostiosoitteeseen jaana.peltola@kalpa.fi.


Aloittaminen / ilmoittautuminen

Ryhmien mukaan voi liittyä missä vaiheessa kautta tahansa. Mukana toiminnassa voi käydä kokeilemassa kerran veloituksetta. Ryhmiin ilmoittautuminen tapahtuu alla olevista linkeistä.

Ilmoittautuminen U9-U14 harrastejoukkueeseen: TÄSTÄ

Ilmoittautuminen tyttöjen harrastejoukkueeseen: TÄSTÄ


Kustannukset ja maksaminen

Harrastejoukkueiden kuukausimaksu on 35 €. Maksu tulee suorittaa aina kuukauden 10. päivä mennessä.

Maksulinkki: MAKSA KK-MAKSU TÄSTÄ


Varusteet

Osallistumiseen riittää luistimet, maila, jääkiekkohanskat, ristikollinen kypärä, jääliikuntaan soveltuva vaatetus ja juomapullo. Hallilla on lainattavissa lainahanskoja ja kypäröitä, mikäli sellainen puuttuu. Muita varusteita saa halutessaan käyttää.


Ohjeita

Tuplajäiden hallien auloista löytyy näyttö, jossa lukee ennen vuoron alkua pukukopit. Pukukopeissa on lainattavaksi harjoituspaitoja, joka tulee palauttaa vuoron jälkeen. Toivomme, että tapahtumiin savutaan hyvissä ajoin, jotta toiminta pääsee alkamaan ajallaan.

Hallin hyviä tapoja noudattaen, odotamme vuoron alkua kopissa. Vaihtoaitioon voi siirtyä muutama minuutti ennen oman vuoron alkamista. Jäälle voi mennä vasta, kun ryhmän valmentajat ovat antaneet luvan.


Yhteystiedot

U9-U14 harrastejoukkue

Teemu Koljonen

044-0386829

teemu.koljonen@kalpa.fi


Tyttöjen harrastejoukkue

Jaana Peltola

044-7445588

jaana.peltola@kalpa.fi