Juniori-KalPan harrastejoukkueet – tule mukaan harrastamaan jääkiekkoa kevyemmin

Juniori-KalPassa on mahdollista harrastaa jääkiekkoa kevyemmin seuran harrastejoukkueissa. Olemme järjestäneet harrastejoukkuetoimintaa jo useamman kauden ajan ja toiminnan suosio on kasvanut kausittain.

Seurassamme on kaksi eri harrastejoukkuetta. Joukkueet ovat jaettu ikäluokkien mukaan kaudelle 2022-2023 seuraavasti: U11-U9 (2012-2014 syntyneet) ja U14-U12 (2009-2011 syntyneet).

Harjoituksissa harjoittelemme jääkiekon lajitaitoja sekä pelaamme erilaisia pienpelejä.

Osallistumiseen riittää kevyempi varustus ja mukaan toimintaan voi tulla milloin tahansa.


Harjoitusvuorot – syyskuu-huhtikuu

Tuplajäät Lippumäki, Rauhalahdentie 66

U9-U14: sunnuntaisin klo 18.30-19.30


Ajankohtaista

Syyskuun ajan molemmat joukkueet harjoittelevat samalla vuorolla. Jaamme kaukalossa osallistujat iän mukaan omiin ryhmiin, jotta harjoittelu ja pelaaminen on kaikille mieluista ja sopivan haastavaa.


Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen: TÄSTÄ


Kustannukset ja maksaminen

35 € / kuukausi. KK-maksun eräpäivä on kuukauden 10. päivä.

Syyskuun ja lokakuun maksun maksulinkki: TÄSTÄ


Varusteet

Osallistumiseen riittää luistimet, maila, jääkiekkohanskat, ristikollinen kypärä, jääliikuntaan soveltuva vaatetus ja juomapullo. Hallilla on lainattavissa lainahanskoja ja kypäröitä, mikäli sellainen puuttuu. Muita varusteita saa halutessaan käyttää.


Ohjeita

Tuplajäät Lippumäen aulassa löytyy näyttö, jossa lukee ennen vuoron alkua pukukopit. Pukukopeissa on lainattavaksi harjoituspaitoja, joka tulee palauttaa vuoron jälkeen. Toivomme, että tapahtumiin savutaan hyvissä ajoin, jotta toiminta pääsee alkamaan ajallaan.

Hallin hyviä tapoja noudattaen, odotamme vuoron alkua kopissa. Vaihtoaitioon voi siirtyä muutama minuutti ennen oman vuoron alkamista. Jäälle voi mennä vasta, kun ryhmän valmentajat ovat antaneet luvan.


Yhteystiedot

Teemu Koljonen

044-0386829

teemu.koljonen@kalpa.fi