Tervetuloa mukaan Leijonakouluihin!

Sunnuntaina 5.2.2023 kutsumme kaikki mukaan liikkumaan ulkojäille! Järjestämme yhdessä KalPa Hockeyn kanssa perinteisen ulkojäätapahtuman Lippumäen tekojääradalla klo 11-14. Ulkojäätapahtuma on kaikille osallistujille ilmainen.

Tapahtumapäivänä Lippumäen Leijonakoulut ovat peruttu hallista, mutta leijonakoululaisille löytyy ulkojäätapahtumasta niin ohjattua kuin vapaampaa ohjelmaa. Toivalan Leijonakoulujen tapahtumat järjestetään normaaliin tapaan ja sinne ovat tervetulleita kaikki leijonakoululaiset.

Lisää tietoa ulkojäätapahtumasta: TÄSTÄ

Luistinten teroitusta 5.2.2023 Lippumäessä ja Toivalassa hintaan 7€. Katso teroitusajat alhaalta.


LEIJONAKOULUT

Juniori-KalPan Leijonakouluissa 3-8 -vuotiaat lapset pääsevät nauttimaan jääliikunnasta leikkien ja pelaten. Toivotamme kaikki jääliikunnasta ja jääkiekosta kiinnostuneet lapset tervetulleeksi mukaan kouluihimme.

Leijonakoulumme sisältävät Lippumäen ja Toivalan Tuplajäillä perhejään, luistelu-, tyttökiekko- ja kiekkokoulun sekä Aurinkorinteen koulun salissa olevan Leijona-liikuntakoulun. Tapahtumissa lapset pääsevät liikkumaan ja pelaamaan innostavassa ja turvallisessa ympäristössä. Mukaan toimintaan voi liittyä missä vaiheessa kautta tahansa ja autamme tarvittaessa löytämään jokaiselle sopivan ryhmän.


ILMOITTAUTUMINEN KAUDELLE 2022-2023

Ilmoittaudu mukaan Leijonakouluihin: TÄSTÄ

Ilmoittautuminen ei sido osallistumiseen. Mukana toiminnassa voi käydä milloin tahansa!


VUOROT

Sunnuntaisin - Tuplajäät Lippumäki, Rauhalahdentie 66 (peruttu hallista sunnuntaina 5.2. Ulkojäätapahtuma Lippumäen tekojäällä klo 11-14)

klo 11.00-12.00 perhejää (lapsi-aikuinen luistelukoulu ja lapsi-aikuinen kiekkokoulu)

klo 12.15-13.15 luistelukoulu ja tyttökiekkokoulu

klo 13.30-14.30 kiekkokoulu


Sunnuntaisin - Tuplajäät Toivala, Tietäjäntie 2

klo 15.45-16.45 perhejää (lapsi-aikuinen luistelukoulu ja lapsi-aikuinen kiekkokoulu)

klo 17.00-18.00 luistelukoulu ja tyttökiekkokoulu

klo 18.15-19.15 kiekkokoulu


Tiistaisin - Aurinkorinteen koulun liikuntasali, Mutkankatu 2

klo 16.00-17.00 Leijona-liikuntakoulu


KUSTANNUKSET JA MAKSAMINEN (Kerta- ja kausipassien maksun voi suorittaa ennakkoon nettisivujen kautta tai korttimaksuna / käteisellä halliin tullessa.)

Kertapassi

kertapassi yhteen tapahtumaan: 6 €

kertapassi sisarukset: ensimmäinen lapsi 6 € + 3 €/jokainen seuraava sisarus

kertapassi kahteen tapahtumaan saman päivän aikana (esim. luistelu- ja kiekkokoulu): 9 €

kertapassi yhteen tapahtumaan Juniori-KalPan lisenssipelaajille: 4 €


Kevätkausipassi - passi sisältää kaikki Leijonakoulujen tapahtumat sekä KalPan pipon

kevätkausipassi: 50 €

kevätkausipassi sisarukset: +30 € / ensimmäisestä täysi hinta, seuraavista sisarushinta

kevätkausipassi Juniori-KalPan lisenssipelaajille: 40 €


Leijona-liikuntakoulupassi

kevätkausipassi: 10 €

Leijonakoulukausipassi sisältää myös Leijona-liikuntakoulupassin. Liikuntakouluun ei ole ostettavissa kertapassia.


MAKSAMINEN ENNAKKOON

Leijonakoulun kertapassin maksaminen: Leijonakoulun kertapassin maksaminen - sunnuntai 5.2.2023

Huom!

Sisaruspassin maksaminen: Maksa ensin 6 € kertamaksu, jonka jälkeen jokaisen seuraavan sisaren kohdalla maksu on 3 € (alehintaa ei voi yhdistää eri viikonloppujen välillä).

Lisäjään maksaminen: Samana päivänä useampaan tapahtumaan osallistuessa. Maksa ensin 6 € kertamaksu, jonka jälkeen jokaisen seuraavan tapahtuman maksu on 3 €.

Leijonakoulun kausipassin maksaminen: Leijonakoulun kausipassin maksaminen - kausi 2022-2023

Leijona-liikuntakoulupassin maksaminen: Leijona-liikuntakoulun kausipassin maksaminen - kausi 2022-2023


LUISTINTEN TEROITUS

Juniori-KalPa järjestää luistinten teroitusta leijonakoululaisille.

Teroituksen hinta 7€ / luistin pari. Teroitus maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä Leijonakoulujen kassalle, josta annetaan teroituslippu. Luistinten teroitus sijaitsee Lippumäessä pukukoppien vieressä ja Toivalassa pukukoppikäytävän päädyssä.

Teroitusajat ja -päivät:

  • Lippumäki 5.2.2023 klo 11-14 (ulkojäätapahtuman yhteydessä)
  • Toivala 5.2.2023 klo 15.15-18.15


LEIJONAKOULUT - yhteistyössä Suomen Jääkiekkoliitto

Leijonakoulut toteutetaan Jääkiekkoliiton Leijona-kiekkokoulu konseptilla ja ohjaajat ovat koulutettu Leijona-kiekkokoulu ohjaajakoulutuksella.

Leijonakouluihin ovat tervetulleita kaikki lapset eikä toimintaan ole taitovaatimuksia. Tapahtumissa harjoittelemme luistelun ja jääkiekon alkeita innostavien leikkien, tehtävien ja pelien muodossa. Jokaiseen tapahtumaan myös aikuiset ovat tervetulleita mukaan lasten avuksi jäälle.PERHEJÄÄ – UUTUUS!

Perhejää sisältää lapsi-aikuinen luistelukoulun sekä lapsi-aikuinen kiekkokoulun. Jokainen tapahtuma aloitetaan yhdessä liikkuen, jonka jälkeen osallistujat jaetaan eri alueille, riippuen siitä, kumpaan toimintaan osallistuja osallistuu.


LAPSI-AIKUINEN LUISTELUKOULU

Lapsi-aikuinenluistelukoulussa perheen pienimmät pääsevät luistelemaan ja leikkimään yhdessä vanhemman kanssa mukavia jääleikkejä. Lapsi-aikuinen luistelukoulu on ensimmäinen vaihe luistelun opettelussa, jonka jälkeen lapsen on helpompi suunnata kohti luistelu- ja kiekkokouluja.

Varusteet: luistimet, kypärä, juomapullo (vanhemmilla kypärän käyttö suositeltavaa) ja jääliikuntaan sopiva vaatetus.


LAPSI-AIKUINEN KIEKKOKOULU – UUTUUS!

Lapsi-aikuinen kiekkokoulussa perheen pienimmät kiekkoilijat pääsevät harjoittelemaan, suorittamaan tehtäviä ja pelaamaan yhdessä oman aikuisen kanssa.

Lapsi-aikuinen kiekkokoulusta on helpompi ponnistaa eteenpäin kohti kiekkokouluja.

Varusteet: luistimet, kypärä, maila, juomapullo ja jääliikuntaan soveltuva vaatetus. Tapahtumissa on lainattavissa muutamia lainamailoja, mutta suosittelemme ottamaan oman mukaan, mikäli sellainen löytyy. Muita varusteita saa halutessaan käyttää.LUISTELUKOULU

Suosituissa luistelukouluissamme lapset pääsevät opettelemaan luistelun perustaitoja innostavassa, aktiivisessa ja turvallisessa ympäristössä. Tapahtumissa lapset oppivat uusia taitoja opettavaisten leikkien ja pelien avulla yhdessä toisten kanssa sekä harjoittelevat ryhmässä toimimista.

Varusteet: luistimet, kypärä, juomapullo ja jääliikuntaan sopiva vaatetus.KIEKKOKOULU

Kiekkokouluissamme toiminta koostuu monipuolisista peleistä ja harjoitteista, jossa lapset pääsevät liikkumaan paljon, pelaamaan sekä nauttimaan onnistumisista. Kiekkokouluissamme lapsi pääsee oppimaan jääkiekon perustaitoja laadukkaassa ohjauksessa, jonka jälkeen innostuessaan on lapsella mahdollisuus lähteä mukaan joukkuetoimintaan.

Varusteet: luistimet, maila, ristikollinen kypärä, juomapullo ja jäälle sopiva vaatetus. Muita varusteita voi halutessaan käyttää.


TYTTÖKIEKKOKOULU

Tyttökiekkokoulussa tytöt pääsevät yhdessä pelaamaan ja leikkimään mukavassa porukassa kiekkokoulun tavoin sekä nauttimaan jääliikunnasta sopivan haastavassa ympäristössä. Tyttökiekkokouluun voi osallistua 4-10 -vuotiaat tytöt. Muodostamme ryhmiä jäälle iän ja taitotason mukaan.

Varusteet: luistimet, maila, ristikollinen kypärä ja jäälle sopiva vaatetus. Muita varusteita voi halutessaan käyttää.


LEIJONA-LIIKUNTAKOULU

Järjestämme arkisin kerran viikossa monipuolista liikuntaa liikuntasalissa, jossa lapset pääsevät tutustumaan erilaisiin pallopeleihin sekä temppuratoihin. Leijonakoulujen kausipassin ostajille, vuoro on maksuton. Liikuntakouluun myymme myös erillisiä passeja Leijonakoulujen kassoillamme sekä ennakkoon netin kautta.


OHJEITA

TAPAHTUMIIN SAAPUMINEN

Lippumäen ja Toivalan hallien auloissa sijaitsee Leijonakoulujemme kassat. Jokaiseen tapahtumaan on kuljettava kassan kautta, jossa lapsi saa passiinsa merkinnän käyntikerrasta. Kassalla voi suorittaa myös maksun kortilla tai käteisellä. Jos maksun on suorittanut ennakkoon, tulee kassalla näyttää vahvistusviesti, joka saapuu maksun yhteydessä sähköpostiin.

Kassan jälkeen osallistujat voivat siirtyä koppeihin yhdessä huoltajan kanssa. Kopista voi siirtyä odottamaan tapahtumaa kaukalon laidalla oleviin vaihtoaitioihin vasta, kun edellinen vuoro on loppunut. Näin vältämme ruuhkatilanteet ja annamme edelliselle ryhmälle harjoitusrauhan.


VARUSTEIDEN HANKINTA

Halleillamme on käytössä lainavarusteita. Näitä voi tiedustella etukäteen yhteyshenkilöiltämme.

Luistimet ja jääkiekon starttivarustepaketit löytyvät näppärästi Kuopion Hockey Basesta. Katso sivut: TÄSTÄ


YHTEYSTIEDOT

Teemu Koljonen, 044 0386829, teemu.koljonen@kalpa.fi (Leijonakoulut)

Jaana Peltola, 044 7445588, jaana.peltola@kalpa.fi (tyttökiekkokoulu)