Juniori-KalPa hakee IP kerhon ohjaajaa
Julkaistu: 17.06.2024 15.00

Juniori-KalPa hakee IP kerhon ohjaajaa

Juniori - KalPa järjestää liikunnallisia iltapäiväkerhoja lukuvuonna 2024-2025 Siilinjärvellä Vuorelan ja Kuopiossa Martti Ahtisaaren kouluilla. Juniori-KalPan iltapäiväkerhotoiminta on perusopetuksen iltapäivätoimintaa. Perusopetuksen iltapäivätoiminta on ohjattua vapaa-ajan toimintaa pääsääntöisesti 1.-2.-luokkalaisille sekä erityisen tuen oppilaille koulupäivän jälkeen.

Iltapäiväkerhojen toiminta-ajatuksena on tutustuttaa ja innostaa lapsia liikkuvaan elämäntapaan. Kerhoissamme kokeillaan eri liikuntalajeja ja leikitään lasten toiveleikkejä.

Ulkoilu on myös mukana päivittäisessä ohjelmassa. Kerhoissamme on mahdollisuus läksyjen tekoon, leikkimiseen, askarteluun ja muihin kädentaitoihin. Lisäksi kerhoissamme opetellaan hyvää kaveruutta, itsensä ja toisten kunnioittamista sekä hyviä tapoja. Toiminta perustuu Juniori - KalPan arvoihin, Siilinjärven kunnan ja Kuopion kaupungin iltapäivätoiminnan suunnitelmiin.

Juniori-KalPa etsii liikunnallista ja lasten kanssa hyvin pärjäävää henkilöä iltapäiväkerhon ohjaajan tehtävään Siilinjärvelle Vuorelan koululle.

Haemme henkilöä, jolla on kokemusta lasten ryhmien ohjaamisesta ja halua olla kehittämässä laadukasta liikunnallista iltapäivätoimintaa. Arvostamme oma-aloitteisuutta, asiakaspalveluhenkisyyttä, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä innostunutta työotetta. Henkilön tulee olla täysi-ikäinen. Työ sopii esimerkiksi opiskelun ohessa tehtäväksi. Iltapäivätoimintaa järjestetään klo 12-16.30 välisenä aikana. Työtunteja kertyy päivittäin 3-4,5 tuntia viitenä päivässä viikossa.

Iltapäiväkerhon apuohjaajan tehtäviin kuuluu lasten päivittäisen ohjauksen ja huolenpidon lisäksi liikunnallisten ja muiden toiminnallisten osuuksien (esim. askartelu, retket, satuhetket, lautapelit yms.) vetäminen ohjaajien omia vahvuuksia hyödyntäen, välipalahetkien valvonta, läksyjen teossa tarpeen mukaan avustaminen sekä lasten vanhempien kanssa asiointi päivittäisissä yhteyksissä.

Työhön valitun tulee näyttää lasten kanssa toimimiseen vaadittu rikosrekisteriote.

Paikka täytetään sopivan henkilön löytyessä.

Jos kiinnostuit tehtävästä, laita vapaamuotoinen hakemus sekä CV seura toiminnanjohtajalle Antti Reinikaiselle, antti.reinikainen@kalpa.fi,



,