LÄHITAPIOLA SPECIAL HOCKEY

Special Hockey kausi on päättynyt ja pidämme kesän aikana taukoa jääharjoituksista. Toiminta jatkuu jälleen syksyllä 2024.


Tietoa toiminnasta

Special Hockey on tarkoitettu 7–29 -vuotiaille harrastamiseen tukea tarvitseville lapsille ja nuorille yli diagnoosirajojen, joilla oman vamman, sairauden, muun toimintakyvyn heikentymisen tai sosiaalisen tilanteen vuoksi on vaikea osallistua yleisesti tarjolla oleviin liikuntaryhmiin.


Harjoitusvuorot

Kauden 2024-2025 harjoitusvuorot:
- Sunnuntaisin Lippumäen Tuplajäillä klo 13.15-14.15 (1.9. alkaen)

Tulevat vuorot kaudella 2024-2025:
Kalenteri julkaistaan tähän elokuussa


Ilmoittautuminen kaudelle 2024-2025

Ilmoittautuminen: avautuu tähän elokuussa


Varusteet

Osallistumiseen riittää luistimet, maila, jääkiekkohanskat, ristikollinen kypärä, jääliikuntaan soveltuva vaatetus ja juomapullo. Hallilla on lainattavissa lainahanskoja ja kypäröitä, mikäli sellainen puuttuu. Muita varusteita saa halutessaan käyttää.


Ohjeita

Tuplajäiden hallien auloista löytyy näyttö, jossa lukee ennen vuoron alkua pukukopit. Pukukopeissa on lainattavaksi harjoituspaitoja, joka tulee palauttaa vuoron jälkeen. Toivomme, että tapahtumiin savutaan hyvissä ajoin, jotta toiminta pääsee alkamaan ajallaan.

Hallin hyviä tapoja noudattaen, odotamme vuoron alkua kopissa. Vaihtoaitioon voi siirtyä muutama minuutti ennen oman vuoron alkamista. Jäälle voi mennä vasta, kun ryhmän valmentajat ovat antaneet luvan.


Yhteystiedot

Juniori-KalPa ry

Teemu Koljonen

044-0386829

teemu.koljonen@kalpa.fi


TATU ry

Petri Partanen

044-9012557

petri.partanen@tatury.fi