HALLITUKSEN KOKOUKSET - KAUSI 2021-2022

Vuosikokous / hallituksen kokous nro 1 /2021-2022

Juniori-KalPa ry:n sääntömääräinen vuosikokous pidettiin maanantaina 30.8.2021 Toivalan hallin kokoustiloissa.

Seuran puheenjohtajana jatkaa Mikko Kuparinen ja varapuheenjohtajaksi kokous valitsi Petri Airaksisen.
Mikko Kuparinen toimii myös talousvaliokunnan puheenjohtajana ja Petri Airaksinen markkinointivaliokunnan puheenjohtajana.
Seuran hallitus:
Kettunen Tero (harrastevaliokunnan puheenjohtaja)
Saastamoinen Mika
Kimpimäki Timo
Viljakainen Maarit
Sutinen Simo (nais- ja tyttökiekkovaliokunnan puheenjohtaja)
Kolari Anu
Laitinen Sanna
Kovalainen Olli-Pekka
Immonen Vesa

Hallituksen kokouksiin osallistuvat aina myös toiminnanjohtaja Antti Reinikainen, urheilujohtaja Herkko Koski ja yhteyspäällikkö Seija Floman hallituksen sihteerinä.

Vuosikokous vahvisti seuran jäsenmaksun suuruuden ja jäsenmaksun suuruus yksityishenkilölle on 10 eur ja yhteisöjäsenille 100 eur.
Jäsenmaksun voi suorittaa seuran avustustilille FI70 4786 3020 0078 41 / Juniori-KalPa ry, viestikenttään oma nimi ja maininta jäsenmaksu 2021-2022.


Hallituksen kokous nro 2 /2021-2022

Juniori-KalPa ry:n hallituksen kokous nro 2/2021-2022 pidettiin maanantaina 27.9.2021 klo 17.00 alkaen.

Kokouksessa käsiteltiin mm. seuraavia asioita:
- päätettiin, että jokaiselle joukkueelle nimetään oma nk. hallituskummi, joka osallistuu kauden aikana vanhempainiltoihin tai muihin joukkueen yhteisiin tapahtumiin ja jonka kautta
joukkueesta tulevat risut ja ruusut saadaan seuran tietoon
- Leijonat TV alkaa alkuvaikeuksien jälkeen toimimaan suunnitellusti. Kuopiossa kamerat on asennettu Niiralan jäähallin lisäksi Toivalan ja Lippumäen hallien LähiTapiola areenoille.
- valmentajakoulutuksissa tullaan tällä kaudella painottamaan lajitaitojen lisäksi pedagogisiin taitoihin eli kuinka valmentaja / ohjaaja lähestyy lasta / nuorta.
- joukkueenjohtajakoulutuksen rinnalle tuotetaan erillinen aloittavan joukkueen "starttikoulutus"
- Nais- ja tyttökiekkovaliokunnan kauden 2021-2022 yhtenä pääteemana on yhteisöllisyyden nostaminen
- Markkinointi- ja viestintävaliokunnan terveisenä oli, että seuran viestinnän on oltava tarkkaa, täsmällistä ja laadukasta. Tiedon on oltava kaikkien saatavilla helposti.
- Talousvaliokunnnassa on käyty läpi seuran yhteistyösopimuksia ja hallitus totesi seuran talouden olevan vakaalla pohjalla
- Kilpapolun lopettaville pelaajille on seurassa tarjolla erilaisia mahdollisuuksia osallistua harrastetoimintaan tai ohjautua valmentajakoulutuksiin tai erotuomaritehtäviin.
- Seurakäsikirja tullaan julkaisemaan nyt syksyn aikana, ensin siihen kuitenkin lisätään vielä osio seuran markkinoinnin ja viestinnän linjauksesta.
- Seuraava hallituksen kokous pidetään maanantaina 25.10.2021 klo 17 alkaen Lippumäen kokoustiloissa.

Hallituksen kokous nro 3/2021-2022
Juniori-KalPa ry:n hallituksen kokous nro 3 pidettiin maanantaina 25.10.2021 klo 17.00 alkaen Lippumäen kokoustiloissa.
Kokouksessa käsiteltiin mm. seuraavia asioita:
- Lippumäen hallille seuran järjestämä lisämaalivahtijää on saanut positiivista palautetta
- Suomen Jääkiekkoliiton Savo-Karjalan alueen syyskokous järjestetään 27.10.2021 Kunnonpaikassa, Mikko Kuparinen valtuutettin edustamaan seuraa
- Seurakäsikirja on julkaistu ja löytyy seuran nettisivuilta. Seurakäsikirjaan lisätään viestintä- ja markkinointiosio ja muutoinkin päivitetään tarpeen vaatiessa hallituksen toimesta.
- Juniori-KalPan talous on toteutunut suunnitellulla tavalla
- Seuran strategiaprosessia tullaan käynnistämään SJL:n strategiaprosessin kanssa samalla aikataululla. Seuran strategianprosessin ohjausryhmään valittiin Kuparinen, Laitinen, Reinikainen ja Koski.
- Seura toteuttaa Siilinjärven alueelle kohdennetun suoramarkkinoinnin
- Tuplajäät Oy ottaa vuoden 2022 alusta käyttöön uuden jäänvarausjärjestelmän Asion. Uusi järjestelmä mahdolistaa joukkueiden välisen vuorokaupan ja netin kautta vuorojen suoravarauksen ja maksamisen.
- Seuraava hallituksen kokous pidetään maanantaina 20.12.2021 klo 17.00 alkaen Lippumäen kokoustiloissa.

Hallituksen kokous nro 4/2021-2022
Kokous pidettiin maanantaina 20.12.2021 klo 17.00 alkaen LIppumäen hallin kokoustiloissa, kokoukseen oli mahdolisuus osallistua myös Teams yhteyden kautta.
Kokouksessa käsiteltiin mm. seuraavia asioita:
- seuran toimintaan kohdistuu entistä enemmän odotuksia järjestää liikuntaa monipuolisemmin ja tämä toive tullaan ottamaan mukaan seuran strategiaan
- seuran strategiaa aloitetaan työstämään 24.1.2022 ensin hallituksen ja työntekijöiden toimesta ja myöhemmässä vaiheessa mukaan otetaan seuratoimijoita ja yhteistyökumppaneita
- keskusteltiin varhaisen puuttumisen mallista. Malli tuo turvallisuutta ja luotettavuutta niin seuran sisällä kuuin ulkopuolellekin. Seuran malli tullaan sen valmistuttua
kirjaamaan myös seurakäsikirjaan
- Seuran käytössä on Jopox alusta, johon on mahdollista saada lisämaksusta valmennukselle harjoitepankki. Hallitus teki päätöksen hankkia ko. työkalu seuran käyttöön.
- Seura on hankkinut lisää pelipaitoja U 8 ja U 9 ikäluokille
- seuran talous on vakaalla pohjalla
- Korona on toistaiseksi aiheuttanut sen, että hallien katsomot ovat suljettuina. Juniori-KalPa ry seuraa ja noudattaa THL:n, AVI:n ja SJL:n antamia ohjeita.
- seuraava hallituksen kokous pidetään maanantaina 21.2.2022 klo 17 alkaen Lippumäen kokoustiloissa

Hallituksen kokous nro 5

Hallituksen kokous nro 6

Hallituksen kokous nro 7

Hallituksen kokous nro 8