Sinustako Leijona - Jääkiekon ilmainen kokeilutapahtuma tytöille 5.10.2024 Olvi Areenalla!
Juniori-KalPa ryJulkaistu: 11.09.2024 08.44

Sinustako Leijona - Jääkiekon ilmainen kokeilutapahtuma tytöille 5.10.2024 Olvi Areenalla!


Sinustako Leijona tapahtuma on tytöille suunnattu ilmainen kokeilutapahtuma, jonne voi tulla mukaan kaiken ikäiset ja tasoiset jääkiekosta kiinnostuneet tytöt. Ohjelmassa on hauskoja pelejä, ratoja sekä pelaamista! Myös vanhemmat ovat tervetulleita jäälle!

Mukaan tapahtumaan tarvitset luistimet, kypärän, mailan (seuralla on joitain lainamailoja) sekä hanskat (ei tarvitse olla kiekkohanskat. Tapahtumasta saat lainapaidan jäälle niin halutessasi.

Tapahtuma alkaa klo 12.30 ilmoittautumisella ja siirtymisellä pukukoppeihin.

Klo 12.45 KalPan Auroraliigan pelaajat tulevat tervehtimään tapahtumaan osallistuvia ja jakamaan nimmareita halukkaille.

Jäällä on ohjelmaa klo 13.15-14.30. Mukaan voi tulla, kun itselle sopii ja lähteä myös. Ohjelma pyörii koko tuon ajan.

Jäätapahtuman jälkeen pelataan Auroraliigan ottelu KalPa-Kärpät klo 15.15. Kaikki Sinustako Leijona -tapahtumaan ilmoittautuneet, pääsevät veloituksetta kahden aikuisen kanssa katsomaan peliä (nimitiedot kerätään ilmoittautumisen yhteydessä).

Jokaisen Sinustako Leijona -tapahtumaan ilmoittautuneen kesken arvotaan kalpalaisia tuotepalkintoja!

ILMOITTAUTUMAAN PÄÄSET TÄSTÄ!


JUNIORI-KALPAN PELAAJAPOLKU TYTÖILLE

Tyttöjen harraste- ja joukkuetoiminnan ikäluokat ovat suuntaa-antavia. Tyttöjen toiminnassa on paljon joustavuutta ja tärkeää on, että jokaiselle harrastajalle löytyy ikä ja taitotaso huomioiden sopiva ryhmä harrastaa. Nämä pätevät myös sitten sarjatoiminnassa. Kokeilemaan joukkuetoimintaa voi tulla milloin vain kauden aikana. Joukkueiden mukana saa käydä kaksi viikkoa tutustumassa veloituksetta. Ilmoitus noin viikkoa ennen tyttöjen valmennuspäällikölle (jaana.peltola@kalpa.fi). Joukkuetoiminnassa tulee olla kaikki varusteet päällä. Seuralla on muutamia varustesettejä lainattavana. Tyttökiekkokoulussa riittää kevyempi varustus.

TYTTÖKIEKKOKOULUT

Tyttökiekkokouluja järjestetään kaudella 24-25 lauantaisin Niiralassa klo 11.30-12.30 sekä sunnuntaisin Lippumäen Tuplajäillä klo 12.00-13.00 ja Toivalan Tuplajäillä klo 17.00-18.00. Kaudella 2024-2025 tyttökiekkokoulu siirtyy samalle vuorolle yleisen kiekkokoulun kanssa, jossa tytöt harjoittelevat omana ryhmänään.

Tyttökiekkokoulu on suunnattu 4-10-vuotiaille jääkiekosta kiinnostuneille tytöille. Kiekkokoulussa pidetään jäällä hauskaa, pelataan ja leikitään sekä opitaan jääkiekon perusteita innostavien ohjaajien kanssa. Meille on tärkeää, että jokainen lapsi nauttii mukana olosta, saa onnistumisen kokemuksia ja oppii uusia asioita. Pyrimme tarjoamaan jokaiselle lapselle sopivan tasoista toimintaa. Kiekkokoulusta on mahdollista siirtyä mukaan joukkuetoiminataan. Aikuinen on tervetullut jäälle ensikertalaisen kanssa.

Tytöillä on kaudella 2024-2025 mahdollista yhdistää tyttökiekkokoulujen vuorot sekä joukkuetoiminta. Uudella tyttökiekon kuukausipassilla voi osallistua kaikkiin tyttökiekkokoulun vuoroihin sekä yhteen N8-N10 joukkueen harjoitusvuoroon (ma klo 18.15-19.15 tai to klo 17.15-18.15 Toivalan tuplajäät).

Varusteet: luistimet, maila, ristikollinen kypärä ja jäälle sopiva vaatetus. Muita varusteita voi halutessaan käyttää.

LUE AIHEESTA LISÄÄ JA ILMOITTAUDU MUKAAN! Ilmoittautuminen ei sido mihinkään. Tällä varmistat sen, että toimintaan liittyvät viestit (esimerkiksi tieto teemapäivistä tai muutoksista) tavoittavat teidät.

N8-N10

Tärkeintä N8-N10 toiminnassa on lasten innostaminen liikuntaan ja tutustuminen lajin alkeisiin. N8-N10 joukkue harjoittelee kaksi kertaa viikossa Toivalan tuplajäillä. N10 tytöt pelaavat pelitällejä muiden N10 tyttöjoukkueiden kanssa.

N12

N12 -junioreiden toiminnassa syvennetään lasten innostumista jääkiekkoon ja liikuntaan sekä herätellään kiinnostusta itsensä kehittämiseen.Jääharjoittelu painottuu laji- ja pelitaitojen toteuttamiseen luistelusta, muuttuvissa pelitilanteissa. Pelaaja oppii pelaamaan eri pelitilannerooleissa. Kaksinkamppailupelaamisen taitojen kehittäminen on osa jokaista harjoitusta. N12 tytöt harjoittelevat kolme kertaa viikossa Toivalan tuplajäillä. N12 tytör pelaavan niin tyttöjen N12 sarjaa kuin yleistä U10 leijonaliigaa.

N15

N15 ikäluokassa tavoitteena on lisätä lapsen ymmärrystä ja kiinnostusta itsensä kehittämiseen. Taidot ja kyvyt nähdään kehittyvinä harjoittelun ja ponnistelujen kautta. Toiminnassa korostetaan työn ja vaivannäön merkitystä kehityksessä. Jääharjoittelu painottuu laji- ja pelitaitojen toteuttamiseen luistelusta, muuttuvissa pelitilanteissa. Pelaaja oppii pelaamaan eri pelitilannerooleissa. Kaksinkamppailupelaamisen taitojen kehittäminen on osa jokaista harjoitusta. N15 tytöt harjoittelevat kolme kertaa viikossa, joista yksi harjoitus on Lippumäessä ja kaksi Toivalassa. N15 tytöt pelaavat N15 tyttöjen sarjaa sekä yleistä U13AA aluesarjaa.Joukkueharjoituksissa tulee olla kaikki varusteet.

Jos perheestänne löytyy innokas jääkiekosta kiinnostunut tyttö, niin rohkeasti vain kokeilemaan! Lisätietoja eri ryhmistä annetaan mielellään.

Jaana Peltola

044 7445588

jaana.peltola@kalpa.fi