Juniori-KalPa hakee ohjaajia Leijonakouluihin sekä perusopetuksen iltapäivätoimintaan
Juniori-KalPa ryJulkaistu: 20.08.2024 11.05

Juniori-KalPa hakee ohjaajia Leijonakouluihin sekä perusopetuksen iltapäivätoimintaan

Juniori-KalPa ry on vuonna 1989 perustettu yleishyödyllinen yhdistys, jonka päätavoitteena on tarjota jääkiekon harrastamista Kuopion ja Siilinjärven alueilla. Juniori-KalPa kuuluu Jääkiekkoliiton Savo-Karjalan alueeseen ja on harrastajamäärältään Suomen toiseksi suurin seura. Juniori-KalPasta tuli Suomen Olympiakomitean Tähtiseura vuonna 2020. Seura palkittiin samana vuonna myös Suomen lasten ja nuorten vuoden tähtiseurana.

Juniori - KalPa järjestää liikunnallisia iltapäiväkerhoja lukuvuonna 2024-2025 Siilinjärvellä Vuorelan ja Kuopiossa Martti Ahtisaaren kouluilla. Juniori-KalPan iltapäiväkerhotoiminta on perusopetuksen iltapäivätoimintaa. Perusopetuksen iltapäivätoiminta on ohjattua vapaa-ajan toimintaa pääsääntöisesti 1.-2.-luokkalaisille sekä erityisen tuen oppilaille koulupäivän jälkeen.

Juniori-KalPa hakee mukaan tuntiohjaajia erilaisiin liikunta- ja lastenohjaus tehtäviin. Haemme joukkoomme tekijöitä, jotka pystyvät omalla osaamisellaan takaamaan turvallisen toimintaympäristön sekä lapsia innostavan ja kannustavan toiminnan. Tarjoamme töitä ohjaajien osaamisen ja sitoutumisen tason mukaan.

Nyt etsimme henkilöitä Leijonakoulujen ohjaajiksi sekä ohjaajia perusopetuksen iltapäivätoiminnan sijaisuuksiin. Voit itse olla vaikuttamassa ohjattavien tuntien määrään, haluako ohjata yhtenä päivänä vai useampana päivänä. Tunnit ovat joko arkisin (iltapäivätoiminnan sijaisuudet) klo 12.00-16.00 ja/tai viikonloppuisin (la aamupäivä - su aamu- ja iltapäivä).

Odotamme hakijalta hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, luotettavuutta, sitoutumista sekä innokasta otetta työhön. Liikunta-alan koulutus tai lajin tunteminen on eduksi muttei välttämätön. Koulutamme ohjaajat tehtäviin.

Työsuhteen alkaessa tarkastamme rikosrekisteriotteen lasten kanssa toimimiseen rikosrekisterilain 6§:n 2. momentin mukaisesti.

Palkkaus määräytyyn kokemuksen ja tehtävän mukaan.

Täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Yhteydenotot ja hakemukset sähköpostitse:

Leijonakoulutoiminta:
Janne Korhonen
050 336 7317
janne.korhonen@kalpa.fi


Iltapäivätoiminta
Jaana Peltola
044 744 5588
jaana.peltola@kalpa.fi