Artturi Rouhiainen KalPan Naisten Liiga-joukkueen vastuuvalmentajaksi
Juniori-KalPa ryJulkaistu: 19.03.2024 13.00

Artturi Rouhiainen KalPan Naisten Liiga-joukkueen vastuuvalmentajaksi

KalPan Naisten Liiga-joukkueen vastuuvalmentajaksi on nimitetty 29-vuotias Artturi Rouhiainen.

Joensuulaislähtöinen Artturi Rouhiainen toimii kaudella 2024–2025 KalPan Naisten Liiga-joukkueen vastuuvalmentajana. Kaudella 2023–2024 Rouhiainen toimi KalPan N15- ja N16-joukkueiden vastuuvalmentajana. Rouhiainen viimeistelee parhaillaan liikunnan AMK-tutkintoa työstäen seuralle opinnäytetyötä. Rouhiainen tulee toimimaan tehtävässään päätoimisena.

– On hienoa, että saamme nostaa seuran tyttöpuolelta naisten liigajoukkueen vastuuvalmentajan. Artturi on ottanut pelaajaurallaan luontaista johtajuutta joukkueissa, joissa on pelannut. Urheiluvalmennuksen opintojen ja valmennukseen siirtymisen myötä on hienoa nähdä, että kipinä erityisesti nais- ja tyttökiekon kehittämiseen on herännyt, junioriurheilujohtaja Benjamin Laurinkari sanoo.

– Joukkue on ottanut viime vuosina hienoja kehitysaskeleita ja lähden suurella mielenkiinnolla jatkamaan tätä työtä. Valmentajatehtäväni tyttöjoukkueissa ovat vahvistaneet haluani osallistua suomalaisen, ja erityisesti kuopiolaisen, naiskiekon kehittämiseen entistäkin vahvemmin. Haluan omalla panoksellani taata pelaajille jatkossakin mahdollisuuden laadukkaaseen harjoitteluun ja kehittymiseen Kuopiossa, Rouhiainen päättää.

Rouhiainen aloittaa tehtävässään 1.5.2024