KalPa-yhteisö hakee junioriurheilujohtajaa
Julkaistu: 28.03.2023 13.29

KalPa-yhteisö hakee junioriurheilujohtajaa

KalPa-yhteisö hakee junioriurheilujohtajaa

KalPa-yhteisö on perinteinen seura, joka käsittää KalPa Hockey Oy:n ja Juniori KalPa ry:n.

Juniori-KalPa ry on yksi Suomen suurimmista junioriseuroista, jolla on yli 1700 lisenssipelaajaa. Juniori-KalPalla on laajaa toimintaa kaikissa ikäluokissa. Seuralla on aktiiviset luistelu- ja kiekkokoulut, laajaa harrastekiekkotoimintaa ja matalankynnyksen toimintaa sekä laadukkaat kilpajoukkueet. U16, U18 ja U20-juniorit sekä naiset pelaavat SM-sarjoissa.

Juniori-KalPan toiminta-ajatuksen mukaan sen toiminnan tarkoituksena on tarjota mahdollisuus kilpailla ja harrastaa jääkiekkoa oman taitotason ja innostuksen mukaisesti. KalPa-yhteisö tarjoaa laadukkaan pelaajapolun aina jääkiekkoammattilaiseksi saakka. Toimintaamme ohjaavat reilun pelin henki ja yhteisön arvot.

Nykyisen urheilutoimenjohtajan siirtyessä uusiin tehtäviin KalPa-yhteisö organisoituu uudelleen ja aloittaa sen urheilutoimesta. Haemme junioriurheilun johtajaa, jonka työsuhde alkaisi 1.8.2023.

Junioriurheilujohtajan toimenkuvana on vastata KalPa-yhteisön U16, U18 ja U20 ikäluokkien sekä Naisten Liiga-joukkueen urheilullisesta linjasta yhdessä KalPa Hockey Oy:n urheilujohtajan kanssa. Junioriurheilujohtajan yksi keskeisestä tehtävästä on pelaajakartoitus sekä toimivien pelaajapolkujen luominen, joissa onnistuminen edellyttää tiivistä yhteistyötä KalPa-yhteisön urheilutoimijoiden sekä muiden lähialueen seurojen kanssa. Myös mentorointi sekä urheiluakatemian valmennustoiminta kuuluvat junioriurheilujohtajan tehtäviin. Toimenkuva vaatii liikkumista lähialueella ja kotimaan tapahtumissa, sekä työskentelyä myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Junioriurheilujohtajalta edellytämme kokonaisvaltaista näkemystä jääkiekosta ja sen kehittämisestä. Hyvät vuorovaikutus-, yhteystyö- sekä esimiestaidot ovat välttämättömiä tehtävässä onnistumiselle. Toivomme sinulta jatkuvaa halua kehittää niin itseäsi kuin myös seuraammekin.

Vapaamuotoiset hakemukset palkkatoiveineen pyydämme lähettämään 14.4.2023 mennessä osoitteeseen antti.reinikainen@kalpa.fi

Lisätietoja tehtävästä antavat:

Juniori KalPa ry:n toiminnanjohtaja Antti Reinikainen p. +358 505954119

KalPan urheilujohtaja Anssi Laine p. +358 447871137