TYTTÖJEN JA NAISTEN PIPOLÄTKÄ - PELAAMISTA HYVÄSSÄ SEURASSA!

Nyt tytöillä ja naisilla on mahdollisuus harrastaa jääkiekkoa kevyemmin tyttöjen ja naisten omalla pipolätkävuorolla. Mukaan voivat tulla kaikki 10 vuotta ja vanhemmat jääkiekosta kiinnostuneet tytöt ja naiset eikä osallistuminen vaadi aiempaa jääkiekkotaustaa.

Pipolätkässä on paikalla aikuinen ohjaaja ja pääpaino vuorolla on erilaisissa peleissä. Jääkiekon lajitaitoja harjoitellaan myös toiveiden ja tarpeiden mukaan.


Vuorot

Lauantaisin klo 12.15-13.15 parittomilla viikoilla, Tuplajäät Lippumäki

Tulevat vuorot:

Ilmoitetaan myöhemmin

Varusteina jäällä tulee olla luistimet, kypärä (ristikollinen), maila, kaulasuoja sekä hanskat. Hallilla on lainattavissa lainahanskoja ja kypäriä, mikäli sellainen puuttuu. Muita varusteita saa halutessaan käyttää.


Vakuutus

Osallistujilla on oltava oma vakuutus. Osallistujia ei vakuuteta Juniori-KalPan puolesta kokeilukerroilla.


Kustannukset ja maksaminen

10€ / kerta. Kertamaksun voi suorittaa TÄSTÄ


Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu mukaan: TÄSTÄ


Ohjeita

Tuplajäät Lippumäen aulassa löytyy näyttö, jossa lukee ennen vuoron alkua pukukopit. Pukukopeissa on lainattavaksi harjoituspaitoja, joka tulee palauttaa vuoron jälkeen. Toivomme, että tapahtumiin savutaan hyvissä ajoin, jotta toiminta pääsee alkamaan ajallaan.

Hallin hyviä tapoja noudattaen, odotamme vuoron alkua kopissa. Vaihtoaitioon voi siirtyä muutama minuutti ennen oman vuoron alkamista. Jäälle voi mennä vasta, kun ryhmän valmentajat ovat antaneet luvan.


Yhteystiedot

Jaana Peltola, Tyttökiekkokoordinaattori

044 7445588

jaana.peltola@kalpa.fi