Leijonakoulut sunnuntaina 19.3. - Toivalassa seurainfo vanhemmille
Juniori-KalPa ryJulkaistu: 14.03.2023 13.14

Leijonakoulut sunnuntaina 19.3. - Toivalassa seurainfo vanhemmille

Leijonakoulujen kautta on jäljellä vielä kahden viikon ajan, joten nyt kannattaa niin uusien kuin vanhojen leijonakoululaisten ottaa suunnaksi Lippumäen tai Toivalan Tuplajäät. Sunnuntaina 19.3. tapahtumissa leikitään, pelataan ja pidetään hauskaa tuttuun tapaan, tervetuloa mukaan!

Juniori-KalPan Leijonakouluissa 3-8 -vuotiaat lapset pääsevät nauttimaan jääliikunnasta leikkien ja pelaten. Toivotamme kaikki jääliikunnasta ja jääkiekosta kiinnostuneet lapset tervetulleeksi mukaan kouluihimme.

Leijonakoulumme sisältävät Lippumäen ja Toivalan Tuplajäillä perhejään, luistelu-, tyttökiekko- ja kiekkokoulun sekä Aurinkorinteen koulun salissa olevan Leijona-liikuntakoulun. Tapahtumissa lapset pääsevät liikkumaan ja pelaamaan innostavassa ja turvallisessa ympäristössä. Mukaan toimintaan voi liittyä missä vaiheessa kautta tahansa ja autamme tarvittaessa löytämään jokaiselle sopivan ryhmän.


SEURAINFO LEIJONAKOULUISSA 19.3. - TULE KUUNTELEMAAN JA KESKUSTELEMAAN JUNIORI-KALPASTA!

Järjestämme Leijonakoulujen yhteydessä seurainfon, johon ovat tervetulleita kaikki leijonakoululaisten vanhemmat. Tilaisuudessa Juniori-KalPan tyttökiekkokoordinaattori Jaana Peltola ja junioripäällikkö Teemu Koljonen tulevat kertomaan seuran uudesta strategiasta ja toiminnasta.

Järjestämme molemmilla halleilla kaksi eri tilaisuutta, joista voi valita itselleen sopivamman ajan. Tilaisuuteen saapuville vanhemmille on kahvitarjoilu ja infon arvioitu kesto on noin 30 minuuttia. Tilaisuuteen on mahdollista osallistua myös etänä teamsin välityksellä.

Seurainfo Toivala – sunnuntai 19.3. klo 17.05 ja klo 18.20

Ilmoittautuminen seurainfoon: TÄSTÄ. Pyydämme ilmoittautumaan etukäteen viimeistään edellisenä päivänä kahvitarjoilun vuoksi. Ilmoittautuminen ei ole sitova.


VUOROT

Sunnuntaisin - Tuplajäät Lippumäki, Rauhalahdentie 66

klo 11.00-12.00 perhejää (lapsi-aikuinen luistelukoulu ja lapsi-aikuinen kiekkokoulu)

klo 12.15-13.15 luistelukoulu ja tyttökiekkokoulu

klo 13.30-14.30 kiekkokoulu

Sunnuntaisin - Tuplajäät Toivala, Tietäjäntie 2

klo 15.45-16.45 perhejää (lapsi-aikuinen luistelukoulu ja lapsi-aikuinen kiekkokoulu)

klo 17.00-18.00 luistelukoulu ja tyttökiekkokoulu

klo 18.15-19.15 kiekkokoulu

Tiistaisin - Aurinkorinteen koulun liikuntasali, Mutkankatu 2

klo 16.00-17.00 Leijona-liikuntakoulu


Ilmoittautuminen, hinnasto ja tarkemmat tiedot Leijonakouluista: TÄSTÄ


Tervetuloa mukaan leijonalaumaamme!