KalPan ulkojäätapahtuma sunnuntaina 5.2. Lippumäen tekojäällä
Juniori-KalPa ryJulkaistu: 23.01.2023 15.34

KalPan ulkojäätapahtuma sunnuntaina 5.2. Lippumäen tekojäällä

Helmikuussa kokoonnutaan jälleen nauttimaan liikunnan riemusta ja ulkoilusta yhdessä KalPan ja Juniori-KalPan kanssa. Perinteinen ulkojäätapahtuma järjestetään sunnuntaina 5.2. Lippumäen tekojäällä klo 11.00-14.00 välisenä aikana. Ulkojäätapahtuma on kaikille avoin ja tarkoituksena on kutsua perheitä yhdessä ulos lähiliikunta-alueille nauttimaan liikunnan riemusta. Tapahtumassa on paikalla pelaajia sekä KalPan Liiga että U20-joukkueista, Ruusteri-maskotti, Wibes Dancers sekä Juniori-KalPan Leijonakoulut.

Tapahtumassa Juniori-KalPan ohjaajien toimesta kentälle on järjestetty mm. perheille yhteistä puuhaa, kuten luistelukoulu, kiekkokoulu sekä erilaisia rastipisteitä, joissa pääsee harjoittelemaan omia kiekonkäsittelytaitoja. Alueelle on varattu myös tilaa omille pienpeleille.

Juniori-KalPalaisten lisäksi mukana menossa on KalPa-pelaajia jakamassa nimmareita ja paikalla on tietenkin myös KalPa-maskotti Ruusteri sekä Wibes Dancers. KalPalla on tapahtumassa myyntipiste, josta voit hankkia KalPa-tuotteita, sekä osallistua arvontaan. KalPa U9 pohjoisen myyntipisteeltä puolestaan löytyy helpotusta luistelun lomassa iskevään nälkään ja janoon.

Ulkojäätapahtumaan ovat tervetulleita kaikki, mutta jäälle menevillä lapsilla on kypäräpakko. Oman mailankin voi ottaa mukaan, jos kiekkotaitojen opettelu ja pienpeleihin osallistuminen kiinnostaa. Tapahtumassa on pakkasraja -20 C. Mikäli pakkasraja ylittyy, tapahtuma siirtyy Lippumäen Tuplajäiden tiloihin. Tapahtumaan tulijoita pyydetään huomioimaan, että Lippumäen urheilupuiston alueella on rajallinen määrä pysäköintipaikkoja, joten mikäli mahdollista, saavuthan paikalle jalan tai julkista liikennettä hyödyntäen.

Ohjelma:

klo 11.00 tapahtuman avaus / toimintapisteet avautuvat
klo 11.15-11.45 ohjattu perheen yhteinen luistelukoulu
klo 11.30-12.45 KalPa-pelaajista paikalla Benjamin Korhonen ja Hugo Gallet
klo 12.00 Wibes Dancersien taukojumppa
klo 12.15-13.00 ohjattu perheen yhteinen kiekkokoulu
klo 12.45-14.00 KalPa-pelaajista paikalla Max Görtz, Colby Sissons, Juuso Mäenpää ja Aleksi Klemetti
klo 13.00 Wibes Dancersien taukojumppa
klo 13.15-13.45 näytösottelut Juniori-KalPan ja KalPa-pelaajien kesken
klo 14.00 tapahtuma päättyy

Tervetuloa ulkojäille KalPan kanssa!