Leijonakoulut alkavat syyskuussa - ilmoittaudu mukaan
19.6.2019 12:55 Uutiset / Pääsivusto

Voit ilmoittautua jo syksyllä alkaviin Leijonakouluihin

Juniori-KalPan suositut Leijonakoulut alkavat taas syyskuussa 2019. Tulevalle kaudelle olemme uudistaneet tarjontaamme huimasti ja näin jokainen löytää varmasti sopivan ja hyvän tavan harrastaa jääliikuntaa. Leijonakouluihin ovat tervetulleita kaikki 2-8 vuotiaat lapset. Toimintamme starttaa sunnuntaina 15.9. Lippumäen ja Toivalan Tuplajäillä. Tarkemmat ajankohdat ilmoitamme sivuillamme elokuun aikana.

Voit ilmoittaa lapsesi mukaan jo nyt oheisen linkin kautta Ilmoittautuminen Leijonakouluihin, kausi 2019-2020

Lapsi-vanhempi luistelukoulu (UUTUUS)

Tulevan kauden uutuutena tuomme Lippumäkeen luistelukoulun, jossa perheen pienimmät pääsevät luistelemaan vanhemman kanssa ja leikkimään yhdessä mukavia jääleikkejä. Lapsi-vanhempi luistelukoulu on ensimmäinen vaihe luistelun opettelussa, jonka jälkeen lapsen on helpompi suunnata kohti luistelu- ja kiekkokouluja.

Luistelukoulut

Suosituissa luistelukouluissamme lapset pääsevät opettelemaan luistelun perustaitoja innostavassa, aktiivisessa ja turvallisessa ympäristössä. Tapahtumissa lapset oppivat uusia taitoja opettavaisten leikkien ja pelien avulla.

Kiekkokoulut

Kiekkokouluissamme toiminta on hyvin monipuolista pelaamista ja harjoittelua, jossa lapset pääsevät liikkumaan paljon sekä nauttimaan onnistumisista. Kiekkokouluissamme lapsi pääsee oppimaan jääkiekon perustaitoja laadukkaassa ohjauksessa, jonka jälkeen innostuessaan on lapsella mahdollisuus lähteä mukaan joukkuetoimintaan.

Tyttökiekkokoulu

Tyttökiekkokoulussa tytöt pääsevät yhdessä pelaamaan ja leikkimään mukavassa porukassa kiekkokoulun tavoin sekä nauttimaan jääliikunnasta sopivan haastavassa ympäristössä.

Monipuolinen liikuntavuoro (UUTUUS)

Tulevana syksynä starttaamme myös aivan uuden vuoron. Järjestämme arkisin kerran viikossa Leijonakoulujen kausipassin ostaville monipuolista liikuntaa, jossa lapset esimerkiksi pääsevät tutustumaan erilaisiin pallopeleihin sekä temppuratoihin liikuntasalissa.

Lisätietoa harrastamisesta sekä kausipasseista päivitämme sivuillemme elokuun aikana.


Lisätietoja

Teemu Koljonen, teemu.koljonen@kalpa.fi (luistelu- ja kiekkokoulut)

Jaana Peltola, jaana.peltola@kalpa.fi (tyttökiekkokoulu)   
Lisää uutisia
Juniori-KalPa ry
«  Heinäkuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
 
Kategoriat