KalPan E-tytöt Mini Aurora Cupissa
9.4.2019 13:21 Uutiset / Juniori-KalPa ry

Juniori-KalPan kolme E-tyttöä oli saattamassa KalPa-kasvatteja jäälle lauantaina 6.4. pelatussa Venäjä-Suomi ottelussa.

Tyttöjen turnaus, Mini Aurora Cup, pelattiin 6.-7.4.2019 Helsingin Malmin jäähallilla. Turnauksessa mukana oli myös Juniori-KalPan E-tyttöjoukkue, joka koottiin lähialueen tyttöpelaajista. Joukkueen pelaajia ja taustaryhmää oli Kuopion lisäksi Nurmeksesta, Varkaudesta ja Mikkelistä.

Turnaus aloitettiin molempina päivinä aikaisella pelillä klo 8:00. Ensimmäinen päivä sisälsi kaksi ottelua, joissa vastassa olivat HIFK ja PaRa Blue. Aamun pelistä KalPan tytöt taistelivat hienon voiton HiFK:stä, mutta toisessa pelissä KalPa taipui tappioon PaRan viedessä ottelun omiin nimiinsä. Turnauspäivä oli hyvissä ajoin pulkassa, jonka jälkeen alettiin valmistautua illan Venäjä-Suomi otteluun. Naisleijonissa pelaa kolme KalPan kasvattia, joten kolmelle tytölle oli luvassa edustustehtävä illan pelissä. Jenna Angerman, Joanna Asunmaa sekä Milja Siira saattoivat Naisleijonien Tanja Niskasen, Elisa Holopaisen ja Isa Rahusen jäälle. Alku seremonian jälkeen tytöt siirtyivät katsomon puolelle kannustamaan Suomen tyylikkääseen voittoon.

Toinen turnauspäivä starttasi viimeisellä alkulohkon pelillä Avointa joukkuetta vastaan, josta tuloksena tasapeli. Alkulohkon tulosten perusteella KalPalaiset jatkoivat pelejään taistelemalla APV:n, EKS:n ja Avoimen joukkueen kanssa sijoista 5-8. Loppupelien saldoksi jäi kaksi tiukempaa tappiota ja yksi voitto.

Jokaisen ottelun jälkeen palkittiin joukkueista yksi tsemppari. KalPan joukkueessa onnistumisia tuli laajalla rintamalla ja moni pelaaja saikin palkinnon itselleen. Turnauksen jälkeen kaikista joukkueista palkittiin yksi koko turnauksen tsemppari. Tämän palkinnon KalPan joukkueesta itselleen haali Nenna Montonen, joka pelistä toiseen johti joukkuetta esimerkillisesti.

Ennen turnausta KalPan tyttöjoukkue ei ollut koskaan pelannut tällä kokoonpanolla. Kahden päivän aikana tästä kootusta ryhmästä muodostui tiivis joukkue, jolla oli koko turnauksen ajan hulvattoman hauskaa yhdessä! Sen lisäksi, että fiilis kopissa oli hyvä, se näkyi myös kentällä pelissä. Turnauksesta kaikille jäi hyviä kokemuksia ja mikä parasta, myös uusia ystäviä!
   
Lisää uutisia
Juniori-KalPa ry
«  Heinäkuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
 
Kategoriat