Esittely
Ottelutilastot
Blues - KalPa
2018-2019 - B SM - B-nuorten SM alkusarja
Klo 16:00 Vierumäki
1
Jou

Otteluennakko


B-nuorten SM-alkusarjaottelu Blues – KalPa 1.12.2018 16:00

Tänne tultu huilailee. Eli hei taas me pelataan 2. ja samalla paluu alkupisteeseen, sillä KalPa ja Blues aloittivat kuluvan kauden keskinäisellä pelillä Kuopiossa 1.9.2018. KalPa oli tasaisen pelin lopussa turvan mitan verran parempi ja aloitti kauden 4-3 voitolla.

No entäs mitä tässä kolmen kuukauden aikana on tapahtunut? KalPa on ensi kohtaamisen jälkeen pelannut 24 ja Blues 23 peliä. KalPa on sarjassa kolmantena (2,12 Pistettä/Ottelu) ja Blues yhdeksäntenä (1,33 P/O). Blues on kuitenkin tehnyt sarjassa 4. eniten maaleja per peli (4,08 TM/O), KalPan jäädessä keskikastiin (3,56 TM/O). Omassa päässä KalPa on ollut selvästi tiiviimpi, KalPa on päästänyt sarjassa toiseksi vähiten maaleja (2,2 PM/O), kun Bluesilla vastaava luku on 3,79 PM/O, joka oikeuttaa 11 sijaan. Vaikka Blues on päästänyt selvästi enemmän maaleja omiin kuin KalPa, niin silti Bluesin viisikkopuolustus on sarjan kolmanneksi parasta, koska vastustaja saa Bluesin maalia kohti laukauksia vain 28,67 per peli. KalPa on vastaavasti puolustussuuntaan sarjassa viidennellä sijalla (vastustajalla 30,72 laukausta kohti KalPan maalia per peli). Joukkueiden merkittävin ero on syntynyt MV-osastolla, kun KalPa on torjuntaprosenteissa ensimmäisenä (92,84 %) ja Blues viimeisenä (86,77 %).

Mitä tänään tapahtuu? Bluesin pelit ovat olleet sarjan maalirikkaimpia tähän mennessä (7,88 tehtyä ja päästettyä maalia yhteensä per peli) ja KalPan toiseksi vähämaalisimpia (5,76 maalia yhteensä per peli). Varmaa on vain se, että kiekko tippuu joukkueiden väliin klo 16.00 Vierumäen ykköskaukalossa. Ja se, että enemmän maaleja tehnyt joukkue voittaa ????

Joten kaikki mukaan ja matkaan kannustamaan kilpirinnat voittoon!

LAUANTAI ON PELIPÄIVÄ

#pelipäiväparaspäivä#taitokasvaayhdessä #KalPaB#KalPaU18 #bsmfi

Blues – KalPa 5-2 (0-0, 2-1, 3-1)


Positiivari sanois, ett lopussa parani. Ens kerralla sit aloitetaan vähän aiemmin kuin 53 minuutin kohdalla tai pelataan koko ajan kahden alivoimalla ????.

Round one: heti alussa hyvä hässäkkä Bluesin maalille. Sen jälkeen enempi vähempi ote siirtyi espoolaisille. Välillä Bluesin pojat erehtyivät lajista ja vaihtoivat maalinedustahärdellissä jalkapalloon tai siis jalkakiekkoon. Kiekko maaliin ja välitön hylkäys potkumaalina. Kilpirintojen peliä voi kuvailla yhdellä sanalla; syötöt ei oikein napsunut omille. Tai siis olihan tuossa viisi sanaa. Enivei sinitakkien erä, siitä kertovat jo torjunnatkin: Eikka Kokkonen 13, Blues 4, silti koko erä mentiin kiikareilla.

Round two: levotonta on. Ja jäähyaitio tuli tutuksi. Erän alkuun Blues-maali roikkuu ilmassa. Avausmaalin tekee kuitenkin KalPa ja Taneli Kovaniemi. Pian tämän jälkeen kaverille 1:21 viiskolme YV:tä. Pelin paras jatko keltapaidoilta ja arvokas ylivoiman tappo. Seuraavalla YV:lla vastustaja pääsee B-pisteen sisäkaarelle, kling, tarkka veto putken kautta sisään ja peli tasoihin. Vähitellen keltakoneen vitoskone alkaa jyskyttää ja aletaan saada pelistä kiinni. Mutta taas AV, jolla sinitakit pääsee taas vetämään ”liian hyvästä” paikasta maskin takaa ja Blues johtoon. Toisen erän lopulla KalPakin pääsi yrittämään YV:tä, mut se jäi totaalisesti piippuun, itse asiassa KalPan ote oli parempi 55 pelissä kuin YV:lla.

Third and last round: vähän alakynnessä ollaan. N. 46:00 sinitakki laidasta puolittain läpi, nopea syöttö takaviistoon ykkössektoriin, josta ykkösellä tyhjiin ja peli on 3-1. Juuri ennen erän puoliväliä KalPalle YV. Tällä kertaa aikas paljon parempaa kuin pelin eka YV. Jeremi Tammela vetää, kiekko maalin taakse, maalin takaa Niklas Meriläinen syöttää maalin eteen Kimi Viljakaiselle, joka veti kiekon varmasti maaliin. 3-2. Blues pisti lisää höyryä ja vahvan painostuksen jälkeen siniviivaveto hieman epäonnisesti puolustuksen mailan kautta ”ohjurina” ohi Eikka Kokkosen. KalPa sai pelistä kiinni, kun peliä oli jäljellä 6-7 minuuttia. Paljon parempaa, voittoja yksykkösillä, syötöt alkoivat napsahtaa paremmin omille jne. Mokke pois ja yritetään kuusviidellä. Valitettavasti kaveri onnistuu tekemään vielä yhden tyhjiin.

Pisteillä tänään Taneli Kovaniemi 1+0, Kimi Viljakainen 1+0, sekä Niklas Meriläinen 0+1 ja Jeremi Tammela 0+1. KalPan maalilla Eikka Kokkonen torjui 37 kertaa.

5-2. Tämän päiväinen esitys ei vaan riittänyt parempaan. Positiivinen viiskolmosen tappo ja piristyminen lopussa kuitenkin lupaa jatkoon parempaa. Loppu, end, slut. Jatkuu huomenna.

#taitokasvaayhdessä #KalPaB#KalPaU18 #bsmfi

Ei liveseurantaa   

   

   

   
Lisää uutisia
Juniori-KalPa ry
«  Toukokuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
 
Kategoriat