Ässät - KalPa

Pori

Ässät – KalPa 4-2 (2-0, 0-2, 2-0)

Pataan tuli vol 2.

Patasydän oli sit ylittämätön este KalPalle tässä SM-alkusarjassa. Eka erä vajaa neljä minuuttia pelattu ja alivoimalle. Ässäylivoima jatkoi siitä mihin sunnuntaina jäi ja tarvitsi 57 sekuntia tehdäkseen illan ensimmäisen. Erän puolivälissä kaveri tekee vielä toisen ja erätauolle mennään lukemista 2-0.

Toinen erä oli KalPan ja ensin Taneli Kovaniemi Kasperi Lehtonen syötöstä kaventaa ja lopulta Janne Karhunen tasoittaa pelin. Kolmas ja viimeinen erä: Ässät ottaa 12 sekunnin kohdalla jäähyn. KalPa ylivoima ei kuitenkaan onnistu maalaamaan ja niin kuin usein käy, jos et tee, niin kaveri tekee. Niin nytkin. Ja sama toistuu erän loppupuolella: ässäjäähy, mutta KalPa ei onnistu ylivoimalla… mutta reilu minuutti Kalpaylivoiman jälkeen Ässät siirtyy jo 4-2 johtoon, jotka jäävät tänään loppulukemiksi, vaikka viimeisen minuutin KalPa yrittää kuudella ja valmennus käyttää aikalisän löytääkseen vielä avaimet maalintekoon.

Pisteille tänään Taneli Kovaniemi 1+0, Janne Karhunen 1+0 ja Kasperi Lehtonen 0+1. KalPan maalilla Eikka Kokkonen torjui 26 kertaa.

Pataan tuli Ässiltä toistamiseen, mut ei muuta kuin etiäpäin ja bussin nokka kohti Vaasaa ja huomista Sport peliä!