U12 Etelä kulkee valoa kohti
Julkaistu: 20.01.2023 14.15

U12 Etelä kulkee valoa kohti

Kevätkausi käynnistynyt - kohti valoa ja 12-vuotissynttäreitä

Uudelle vuodelle on vääntäydytty jo hyvän matkaa ja kevätkausi avattiinkin turnauksen merkeissä loppiaisena. Joukkue osallistui Sawo Unitedin järjestämään Pro-Tot Cupiin 6.-8.1. AA-peliryhmät pelasivat kolmipäiväisen turnauksen Leppävirralla ja AAA-ryhmän turnaus Varkaudessa ajoittui lauantain ja sunnuntain ajalle. Kaikki ryhmät kohtasivat tuttuja vastustajia Savo Unitedin yhdistelmäjoukkue, KKP, JYP ja GrIFK. Uusi tuttavuus Pelicans osallistui myös molempien sarjojen peleihin. Turnauksissa onkin parasta juuri se, että uusien joukkueiden ja seurojen kohtaamisessa päästään näkemään muiden osaamista ja tietysti mittaamaan omat taidot heitä vastaan.

Pro-Tot Cupin AA-sarjaan osallistui yhteensä 10 joukkuetta. Perinteinen juttu kävi tälläkin kertaa; omat joukkueet vastakkain sijoitusottelussa ja jotta jännitystä, tunnetta ja painetta ei olisi liian vähän, päädyttiin ottelussa voittomaalikilpailuun. Red voitti keskinäisen ottelun, sijoittuen näin turnauksessa viidenneksi ja Yellow siihen perään sijalle kuusi.

AAA-sarjassa alkaa perinteeksi myös muodostua GrIFK:n/Granin (tai pelaajien kielellä "Grifkin") kohtaaminen loppuottelussa. AAA-sarja pelattiin viiden joukkueen voimin yksinkertaisena sarjana ja Blackin alkusarjan viimeinen ottelu oli Grania vastaan. Molemmat joukkueet olivat varmistaneet paikkansa loppuottelussa, joten ottelulla ei varsinaisesti ollut merkitystä. Loppuottelussa Black sai huonon alun pelille ja senpä jälkeen Grani meni Niemi-Sipola-kaksikon ansiosta menojaan karaten turnausvoittoon. Black AAA-sarjassa hopealle.

U12 aluesarja on jo kevään osalta käynnissä ja kevään aikana pelejä on vielä mm. IPK:ta, OoKoota, Jukureita, SaPKoa, KaPa -51:ä ja Jokipoikia vastaan. Ja niin tietysti, muutaman kerran Pohjoisen kanssa nähdään myös! Kauden huipentaa pääsiäisenä Espoossa järjestettävä kolmen tason Lions Cup-kevätturnaus.