KalPa U 12 Etelä - kausi 2022-2023
U 12 eteläJulkaistu: 18.07.2022 10.22

KalPa U 12 Etelä - kausi 2022-2023

Tervetuloa seuraamme kaudella 2022-2023!

Joukkueessamme on mukana 38 pelaajaa. Pisimpään pelanneille alkanut kausi on jo kuudes ja uusimmilla tulijoilla alkaa toinen kausi. Toimihenkilöitä joukkueessa on yhteensä 16. Harjoitukset alkavat Tuplajäät Lippumäessä 1.8.2022.

Joukkueen vastuuvalmentajana alkaneella kaudella toimii Jari Savolainen. Vastuuvalmentaja huolehtii seuraavista asioista:

  • Vastaa joukkueen urheilutoiminnasta seuran linjauksen mukaisesti
  • Vastaa joukkueen valmentamisesta ja kausisuunnitelmasta
  • Kustannusten hallinta yhdessä jojon kanssa
  • Suunnittelee kauden harjoituksien teemat ja tavoitteet seuran ikäkausivastaavan kanssa
  • Ohjaa muiden valmentajien kanssa harjoituksissa ja peleissä
  • Toimii yhteistyössä seuran ikäluokkavastaavan, fysiikkavastaavan ja mv-koordinaattorin kanssa
  • Osallistuu vanhempain palavereihin joukkueen valmennuksen edustajana

Seuran puolesta ikäkausivastaavana toimii Henri Eskelinen. Henkan tavoittaa sähköpostilla henri.eskelinen(a)kalpa.fi tai puhelimitse 041 469 7087. Ikäkausivastaava ohjaa joukkuetoimintaa ja vastaa siitä, että joukkueessa toteutetaan seuran valmennuksellisia ja urheilutoiminnallisia linjauksia. Ikäkausivastaava on säännöllisesti mukana joukkueen harjoituksissa, joten hänelle kehittyy hyvä näkemys joukkueen yleisestä tasosta sekä yksittäisten pelaajien osaamisesta ja kehittämisen kohteista. Vanhemmat voivat olla ikäkausivastaavaan yhteydessä, mikäli joku asia oman lapsen harjoittelussa tai pelaamisessa askarruttaa. On kuitenkin tärkeää, että ensin keskustellaan ja pohditaan asioita yhdessä joukkueen vastuuvalmentajan ja muiden valmentajien kanssa.

Yhteydenotot joukkuetoimintaan liittyen joukkueenjohtaja Maarit Viljakainen kalpa11etela(a)gmail.com tai 040 537 7275.

Joukkueen jää- ja oheisharjoitukset ovat seuraavasti:

  • ma klo 16.00-17.00 Tuplajäät Lippumäki (jääharjoitus)
  • ti klo 18.15-20.15 Tuplajäät Lippumäki (jääharjoitus + oheinen)
  • to klo 16.00-18.15 Tuplajäät Lippumäki (oheinen + jääharjoitus)

Kaudella 2022-2023 oheisharjoittelusta tulee kiinteä osa jääharjoituksia. Oheisharjoitus kuuluu joukkueen arkeen ja oheisiin osallistumista suositellaan vahvasti.

Kuukausimaksu

Kuukausimaksu on 80 €/kk ja se maksetaan joukkueen tilille FI07 5600 0520 5708 65 jokaisen kuun 5. päivänä. Kuukausimaksulla katetaan joukkueen arkisia kuluja kuten jää- ja salimaksut, huollon tarvikkeet ja välineet, joukkueen yhteiset tarvikkeet ja varusteet sekä ottelutapahtumiin liittyviä kuluja.

Varainhankinta

Joukkue toteuttaa varainhankintaa tuotemyynnillä, talkoilla ja yhteistyökumppanuuksilla. Tuotemyynti ja talkoot ovat koko joukkueen ponnistus, joten jokaisen perheen osallistumista tarvitaan tässä varainhankinnan osa-alueessa. Yhteistyökumppanuuksia voi myydä jokainen vanhempi. Näistä lisätietoa joukkueenjohtajalta.

Sarjatoiminta, turnaukset ja tapahtumat

Joukkue osallistuu kolmella peliryhmällä Savo-Karjalan ja Kymi-Saimaan U12 aluesarjoihin. Joukkue osallistuu 2-3 turnaukseen kauden aikana ja lisäksi pelataan harjoitusotteluita U12 Pohjoista vastaan. Myös pelitällejä on luvassa.

Joukkuetoimintaan liittyminen

Kokeilemaan tulevien pelaajien huoltajia pyydämme ottamaan yhteyttä suoraan joukkueenjohtajaan tai ikäkausivastaavaan. Samalla voimme käydä läpi yleisen ohjeistuksen niin seuran kuin joukkueen puolesta. Tärkeää on muistaa, että kokeilukerroille voi tulla vain täysissä jääkiekkovarusteissa. Lisäksi toimintaan tutustuvalla lapsella tulee olla oma vapaa-ajan ja myös kilpaurheilun kattava vakuutus, joka korvaa tarvittaessa kokeilujakson aikana mahdollisesti tapahtuvat loukkaantumiset. Vakuutuksen kattavuus on tärkeä varmistaa omasta vakuutusyhtiöstä.

Seuran ohjeistuksen mukaisesti jokainen joukkueessamme kokeilujaksolla oleva pelaaja täyttää linkin takaa löytyvän vastuuvapauslomakkeen. n0mjlowa2lixndvwxgai6yuhleoa26z0dme67ekbe0ay8qiqwb1l58wyff8g9vh5vsua9yyt59dgx5i468o1eo4f0p02febtsfcp.pdf (jopox.fi)

#yhdessätekemällä #yhdessäkokemalla #taitokasvaayhdessä