Tiesitkö, että U10 tyttöihin voi liittyä mukaan kesken kaudenkin?
Julkaistu: 30.01.2022 17.08

Tiesitkö, että U10 tyttöihin voi liittyä mukaan kesken kaudenkin?

Juniori-Kalpalla on uusi aivan ihana U10 tytöt joukkue, mihin voi liittyä kesken kaudenkin. Joukkueemme koostuu 2010-2015 syntyneistä tytöistä ja tällä hetkellä mukanamme heitä kiekkoilee jo 17. Harjoittelemme sunnuntaisin Toivalan Tuplajäillä; kentän toisessa päässä on tyttökiekkokoulu ja me olemme sitten toisessa päässä. Jos siis juniorista tuntuu, että haluaisi ensin hieman "tiirailla", mitä se joukkueessa harjoittelu on, tutustumisen voi aloittaa myös tyttöjen kiekkokoulusta. Myöskään isoista varusteinvestoinneista ei kannata kantaa huolta. Seuralta saa lainaksi varusteita ensimmäisiä kokeiluja varten.

Joukkueessamme harrastaminen maksaa 30€/kk, mikä kattaa kaiken harjoittelun. Lisäksi jokaisen tulee maksaa seuramaksu. Lisää seuramaksusta https://www.juniorikalpa.fi/seura/182/maksut.

Jos siis kiinnostuit, kannattaa joko käydä ilmoittautumassa seuraavasta linkistä https://www.juniorikalpa.fi/seura/417/uusi-harrast... tai sitten olla suoraan Joukkueenjohtaja Sanna Laitiseen yhteydessä p.044 33 13 145 (arkisin klo 16 jälkeen).