KalPa Naiset liekeissä - voitto 3.finaaliottelussa
Julkaistu: 23.03.2021 22.40

KalPan naiset syttyivät liekkeihin juuri oikealla hetkellä. Espoossa 3.finaaliottelussa nähtiin erittäin vahva, tehokas ja voitontahtoinen KalPan joukkue. Ensimmäistä erää ei ehtinyt kulua ensimmäistä minuuttia, kun Tanja Niskanen avasi Kalpan maalihanat ylivoimatilanteessa ja tästä alkoi KalPan urakointi maalinteossa. Ensimmäisessä erässä maaleista vastasivat Inka Katajisto 0-2, Tanja Niskanen 0-3 ja ylivoimalla Elisa Holopainen 0-4. Ensimmäiselle erätauolle 0-4 tilanteessa.

Toisen erän alussa Elisa Holopaisen maali vei joukkueen jo viiden maalin johtoasemaan. Kiekko-Espoo kavensi kolmannessa erässä kahdella maalilla, mutta KalPa piti tiukasta Kiekko-Espoon poissa maalin suulta ja vei näin 3.finaaliottelun voiton. KalPa kavensi finaalisarjan tilanteeseen 1-2 ja lähtee torstaina kotikaukalossa Olvi Areenalla laittamaan finaalisarjan tasatilanteeseen.

4.finaaliottelu pelataan Olvi Areenalla torstaina 25.3 klo 18:30. Ottelua voi seurata suorana Ruutu+ kanavan kautta ja Yle Puheessa.

Kuva: Pasi Mennander