KalPa ei saanut ensimmäistä kiinnitystä mestaruuteen
Julkaistu: 20.03.2021 22.24

Naisten Liigan finaalit käynnistyivät Espoossa. Lauantaina pelatussa ensimmäisessä finaaliottelussa oli jännitys huipussaan, kun KalPa ja Kiekko-Espoo aloittivat jahdin Naisten Liigan mestaruudesta.

Ottelun ensimmäinen maali syntyi ylivoimalla Kiekko-Espoon Nelli Laitisen taituroimana ajassa 13:34. Kiekko-Espoo toinen maali ja voittomaaliksi jäänyt maali nähtiin toisen erän alkupuolella 25:15 Tinja-Maaria Haukijärven tekemänä. Toisen ja kolmannen erän aikana KalPa pääsi pelaamaan ylivoimaa 20 minuutin ajan, mutta maalinteossa ei tänään onnistuttu. Näin ollen Kiekko-Espoo kukisti KalPan lukemin 2-0 ja otti ensimmäisen kiinnityksen mestaruuteen. Mestaruuteen tarvitaan kolme voittoa.

Pelit jatkuvat sunnuntaina 21.3 klo 13:30 Olvi Areenalla. Ottelua voi seurata Ruutu+ kanavan kautta, sekä Yle Puheen kautta.

Kuva: Sirpa Pöyhönen