Naiset Liiga, Naisten Liiga

Kiekko Espoo - KalPa

Espoo, Tapiola

KalPa Naisten kausi alkanut hyvissä tunnelmissa

KalPa Naisten kauden ensimmäisestä vieraskiertueesta joukkue nappasi kuudesta pisteestä neljä kotiin tuomiseksi. Ensimmäinen vieraskiertue sisälsi kaksi hienoa matsia pääkaupunkiseudulla.

Lauantaina kuopiolaiset kohtasivat Stadin Gimmat, HIFK:n Kirkkonummella Varuboden Areenalla. Ottelutapahtumassa oli kaikin puolin hieno fiilis. Lopputulos HIFK - KalPa 2 – 3 (1-1 , 0-1 , 1-1). KalPa Naisten maaleista huolehtivat (1-1) Liisa Kastikainen yhdessä Tanja Niskasen ja Riikka Pelkosen kanssa. (1-2 ja 1-3) Elisa Holopainen, syöttäjänä Matilda Nilsson.

Sunnuntain Kiekko Espoota vastaan ottelu alkoi KalPa Naisten pyörityksellä ja ensimmäisen erän puolessa välin KalPa johti ottelua 2-0.Seuraavan kymmenen minuutin aikana Kiekko Espoo nousi kuitenkin vahvasti rinnalle ja toiseen erän lukemin 2-2. Toinen ja kolmas erä oli vähämaalisempi ja jatkoerään 3-3 tilanteessa, jonka hyvin nopeasti vei itselleen Kiekko Espoo. Hienosta pelistä KalPa Naisille yksi piste kotiin.

KalPan maalit (0-1) Tanja Niskanen – syöttäjinä Salla Rantanen ja Liisa Kastikainen, (0-2) Elisa Holopainen, syöttäjänä Matilda Nilsson ja (2-3) Matilda Nilsson, syöttäjinä Elisa Holopainen ja Lotta Toivanen. KalPan maalia vartioinut Tiina Ranne torjui ottelussa 49 kertaa. Lopputulos Kiekko Espoo - KalPa 4-3.

Ensi viikonloppuna pelataan kaksi kotiottelua.

Lauantaina 28.9.2019 klo 14:30 KalPa – TPS (Lippumäki), liput 7,00 €

Sunnuntaina 29.9.2019 klo 12:30 KalPa – HPK (Olvi Areena), liput 7,00 €

Kuvaaja: Jukka Ahola