KalPa Naiset Naisten Liigan kärkeen
Julkaistu: 03.10.2022 15.20

Viikonloppu toi KalPa Naisille täydet kuusi pistettä. Lauantaina Tampereella Ilves teki avausmaalin ajassa ajassa 2:40. Jo ennen ensimmäisen erän puoliaikaa peli alkoi kääntymään kuopiolaisille ja ajassa 8:47 Elisa Holopainen laittoi lukemat tasan 1-1. Toisessa erässä vauhti vaan kiihtyi ja kolmanteen erään siirryttiin lukemin 1-6. Maalintekijöinä Elisa Holopainen (1-2, 1-4 ja 1-6), Alisa Makkonen (1-3) ja Salla Rantanen (1-5). Kolmannessa erässä Jenna Kaila viimeisteli loppulukemat 1-7. Elisa Holopaiselle kauden toinen hattutemppu.

Sunnuntaina kärkiottelusta KalPa - HIFK oli odotettavissa erittäin tasainen vääntö ja tätä ottelu juurikin oli. Kolmanteen erään tasalukemissa 2-2. Kolmannessa erässä KalPa sai kahden maalin eron ja puolustaminen nousi tärkeään rooliin. Tiukan taistelun päätteeksi Olvi Areenan tulostaululla lukemat 4-3. KalPa Naiset siirtyivät Naisten Liigan kärkisijalle.

Sunnuntaina ottelutapahtumassa oli erinomainen tunnelma ja yleisöä oli paikalla 181. Lapsiperheet tykkäsivät kovasti Ruusterista, Pinkeysta ja MisseKissasta. Olvi Areenalla oli mahtava määrä tyttökiekkoilijoita lippuluistelussa ja kannustamassa naisjoukkuetta. KalPa Naiset järjestävät jatkossakin ottelutapahtumien yhteyteen erilaisia tempauksia.

Kuvat: Ukko Juntunen