Uusi vuosi - uusi harrastus
Julkaistu: 04.01.2019 00.00

Uusi vuosi - uusi harrastus

Juniori-KalPa tarjoaa paljon erilaisia vaihtoehtoja jääkiekon ja jääliikunnan harrastamiseen Kuopion ja Siilinjärven alueilla. Mahdollisuutena on harrastaa lajia kevyemmin tai liittyä mukaan joukkuetoimintaan. Tavoitteenamme on, että jokainen innokas löytää itselleen sopivan tavan harrastaa lajia mukavassa ympäristössä.

Leijonakoulut

Luistelu- ja kiekkokoulumme ovat suunnattu 2-8 vuotiaille lapsille. Leijonakouluissa harjoittelemme luistelun ja jääkiekon alkeita leikkien ja pelien muodossa. Tapahtumiin ei ole taitovaatimuksia ja myös vanhemmat ovat tervetulleita jäälle liikkumaan lastensa kanssa. Tällä kaudella aloitimme myös Lippumäessä tytöille oman kiekkokoulun, jossa tytöt pääsevät harjoittelemaan yhdessä.

Leijonakoulut sunnuntaisin Lippumäessä ja Tuplajäillä 13.1. alkaen.

  • Lippumäki tyttökiekkokoulu klo 14.30
  • Lippumäki luistelukoulu klo 15.45
  • Lippumäki kiekkokoulu klo 17.00
  • Tuplajäät luistelukoulu klo 17.00
  • Tuplajäät kiekkokoulu klo 18.15

Easy Hockey

Easy Hockey on 8-15 vuotiaille suunnattua edullista jääkiekon kevyempää harrastamista. Tapahtumissa keskitytään pelaamiseen hyvässä hengessä. Easy Hockey järjestetään sunnuntaisin Lippumäessä klo 13.15-14.15.

Easy Hockeyyn pääset ilmoittautumaan täältä Easy hockey ilmoittautuminen

K-Korttelikiekko

Juniori-KalPan ja K-kauppiaiden yhdessä järjestämä korttelikiekko starttaa viikolla 3. Suosittu korttelikiekko on ilmaista harrastamista asutusten lähellä ulkojäillä 4-10 vuotiaille. Korttelikiekkoon ei tarvitse ilmoittautua etukäteen, riittää että tulet ajoissa paikalle. Lisätietoa tapahtumasta nettisivuillamme viikon 2 aikana.

  • Maanantaisin Martti Ahtisaaren koulun kaukalossa klo 18-19
  • Tiistaisin Ahmon kaukalossa Siilinjärvellä klo 18-19
  • Keskiviikkoisin Vuorelassa klo 18-19

Joukkuetoiminta

Järjestämme joukkuetoimintaa 2007-2012 syntyneille Lippumäessä ja Tuplajäillä. Harjoituksissa pyrimme aktiiviseen liikkumiseen hyvässä seurassa.

Tarkempaa tietoa joukkueiden toiminnasta löydät täältä Joukkueiden toimintaperiaatteet

MUKAAN TOIMINTAAN

Oheisen linkin kautta pääset täyttämään yhteydenottolomakkeen. Täytettyänne lomakkeen olemme teihin yhteydessä ja autamme harrastuksen aloittamisessa. Uusi harrastaja

Seuran uusimmat