Julkaistu: 07.11.2018 00.00

Karavaani kulkee taas...

Tasainen derby marraskuun alkuun

Marraskuu ei masentanut kumpaakaan joukkuetta Itä-Suomen derbyssä. Pelit olivat tasaista vääntöä ja ylimalkaisen arvion jos heittäisi, KalPa 11 Etelä taisi olla hieman niskan päällä Jokipoikien G-junnuja vastaan. Hatunnosto Jokipoikien rosterille, joka jaksoi vääntää puolitoista tuntia oikeastaan tauotta jäällä. Peruskunto on kohdillaan ja taitotaso on jo korkealla.

Joukkueesta löytyi useita onnistujia. Malisen veljeksistä Samuel otti vuorostaan hienoja koppeja maalilla, Sisu Jokilinna ja Akseli Viljakainen löivät vuorotahtiin maaleja ja ketjukaverit Aapo Savolainen-Luukas Malinen näyttivät mallia lavasta lapaan syötöille. Valmennus arvioi pelin jälkeen koko joukkueen onnistuneen mainiosti ja pelanneen yritteliästä peliä läpi pelitällin.

Pieksämäellä ei soi blues, vaan KalPa rokkaa

Joukkueessa on sen verran näköä, kokoa ja taitoa, että nopeallakin aikataululla kasataan joukkue pelitälliin. Lauantaina 10.11. kaksi peliryhmää ja lähtee isänpäivää alustamaan Pieksämäelle. Pelitällissä on isäntien ja meidän lisäksi Warkis ja Jukurit. PiPSille taas kiitos kutsusta.



Seuran uusimmat