NHL Global Series Youth Tournament 2018
28.10.2018 18:40 Uutiset / F 10 etelä

Ennakkotunnelmat - NHL Global Series Youth Tournament 2018 Presented by XXL


Lokakuussa satuimme huomaamaan mainoksen ainutlaatuisesta tapahtumasta. NHL-joukkueet Florida Panthers ja Winnipeg Jets ovat tulossa pelaamaan Suomeen NHL-otteluja ja siihen yhteyteen XXL sekä Espoon Blues F10 järjestävät F10-ikäluokan turnauksen. Kyseessä oli valtakunnallinen kampanja, jossa haettiin vain 3 joukkuetta Blues F10:n lisäksi kyseiseen turnaukseen. Vanhempien luvalla kirjoittelin hakemuksen ja jäimme odottamaan miten meidän hakemuksen kävi. Hakuaika päättyi 7.10 ja parin päivän kuluttua siitä sain tiedon, että meidän joukkue on valittu yhdeksi joukkueeksi pelaamaan turnaukseen. En meinannut uskoa saamaani ilmoitusta todeksi, mutta totta se oli. Tiedän toki, että meidän joukkue on täynnä mahtavia juniori-tähtiä, joista löytyy innokkuutta, oikeanlaista asennetta ja reilua pelin henkeä mutten minä tai meistä kukaan osannutkaan aavistaa, että kaikkien hakemusten joukosta juuri meidät valitaan tähän huikeaan ja ainutlaatuiseen tapahtumaan. Uskomatonta! Järjestäjän mukaan hakemuksia tapahtumaan oli runsaasti, useita kymmeniä muttei satoja. Aikamoinen onni, että juuri meidät on valittu!

Muutama viikko on nyt tässä mennyt valintapäätöksen jälkeen mm. erilaisten järjestelyiden ja pelaaja-arvontojen jälkeisissä tunnelmissa (vain 16 pelaajaa pääsi turnaukseen pelaamaan järjestäjän ohjeiden mukaan). Turnaukseen mukaan päässeet pelaajat alkavat jo hieman odotella tulevaa tapahtumaa.. Onhan heillä nyt uskomaton mahdollisuus nähdä ihan livenä juuri niitä omia idoleitaan, kuten Patrik Laine ja Aleksander Barkov sekä monia muita NHL-tähtiä. Hartwall Areenalla näemme siis Florida Panthersin ja Winnipeg Jetsin avoimet harjoitukset. Sen jälkeen joukkueen pelaajat pääsevät pelaamaan samoille jäille oman turnauksen, jossa on hetkeä aiemmin NHL-pelaajat harjoitelleet. Aika huikeaa, eikö?

Mutta, nyt on aika odottaa tulevaa tapahtumaa ja nauttia, mitä päivä tuo meille tullessaan. Matkaamme siis 31.10.2018 Hartwall Areenalle NHL Global Series Youth Tournamentiin. Ainutkertainen reissu siis tulossa..

Pysykäähän kuulolla, jälkitunnelmat tulossa tapahtuman jälkeen.
   
Lisää uutisia
Juniori-KalPa ry
«  Maaliskuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
 
Kategoriat