KalPa sitoutuu torjumaan vihapuhetta
5.10.2017 13:03 Uutiset / Juniori-KalPa ry

Sitoudun torjumaan vihapuhetta on haastekampanja vihapuheen torjumiseen. Kampanjan on käynnistänyt opetus- ja kulttuuriministeriö 2.10.2017, jolloin vietettiin maailman kiusaamisen vastaista päivää sekä YK:n väkivallattomuuden päivää. Kampanja löytyy sosiaalisesta mediasta hashtagilla #torjunvihapuhetta. Mikkelin Jukurit haastoi KalPan mukaan kampanjaan.

KalPa on toiminut pitkäjänteisesti kiusaamisen ehkäisyssä mm. jo kymmenen vuotta jatkuneella koulukiertueellaan. Seuratoiminnassa KalPa-perheessä kiusaamista ja vihapuhetta ei suvaita edustusjoukkueessa eikä junioritoiminnassa, vaan kuten arvoihimme kuuluu, toimintamme on joukkuepeliä kaikilla tasoilla. Teemme kaikkien kumppaneidemme kanssa työtä yhdessä yhteisten päämäärien saavuttamiseksi toisiamme arvostaen ja auttaen. Vihapuhe ei ole sallittua eikä se kuulu jääkiekkoon.

Haastamme mukaan kaikki yhteistyökumppanimme ja kannattajamme ja toivomme, että näin sosiaalisen median valta-aikana etenkin somessa asiaan kiinnitetään huomiota.

Osallistu haasteeseen

Kerro olevasi mukana torjumassa vihapuhetta kommentoimalla haastevideoita Opetus- ja kulttuuriministeriön Facebook-sivullaja haastamalla mukaan omat tuttusi. Voit osallistua haastekampanjaan myös sosiaalisessa mediassa. Muista käyttää hashtagia #torjunvihapuhetta.

Mukana haastamassa

Haastekampanjan takana ovat opetusministeri Sanni Grahn-Laasonen, Eurooppa-, kulttuuri- ja urheiluministeri Sampo Terho sekä opetus- ja kulttuuriministeriö. Lisäksi hankkeen työryhmään kuuluu joukko järjestöjä ja yhdistyksiä:

Mukana ovat: Suomen Olympiakomitea, Koulukino, Mediakasvatusseura, Suomen kirjastoseura, Kulttuuria kaikille -palvelu, Suomen Nuorisoyhteistyö – Allianssi ry, SYL – Suomen ylioppilaskuntien liitto ry, Suomen Lukiolaisten Liitto, Suomen Opiskelija-Allianssi – OSKU ry, Suomen Ammattiin Opiskelevien Liitto – SAKKI ry, Suomen opiskelijakuntien liitto – SAMOK ry, Suomen Partiolaiset – Finlands Scouter ry, Me-säätiö, Mannerheimin Lastensuojeluliitto ry, Tampereen yliopisto.


   
Lisää uutisia
Juniori-KalPa ry
«  Elokuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
 
Kategoriat