Lapset

Lapset
Juniori-KalPa suunnittelee kaiken toimintansa terveen, hyvän itsetunnon ja aktiivisen lapsen kasvattamiseksi yhteistoiminnassa kodin ja koulun kanssa. Yhdessä lasten ja nuorten kanssa tehdään kauden alussa pelisäännöt, jotka ohjaavat lasten, vanhempien ja ohjaajien toimintaa. Jokaisen tulee tietää odotuksensa jääkiekkoon liittyvistä asioista ja mitä asioita voidaan tehdä yhteistyössä kodin ja ohjaajien välillä.

Lapsen kasvatusta ja ohjaamista autetaan seurassa kehittämällä palautteen antamisjärjestelmää. Eri tasoilla jokaiselle annetaan palaute osaamisesta ja kehitettävistä asioista. Jokaisella ohjaajalla on mahdollisuus päästä koulutukseen (Tervetuloa - Ohjaajaksi koulutus).

Nuoremmissa ikäluokissa (alle kymmenen vuotta) tärkeimpiä asioita ovat ryhmässä toimimisen taidot ja vanhemmissa ikäluokissa korostuvat myös pelillisten taitojen arviointi yhdessä hyvän käytöksen kanssa. Tärkeintä on vanhempien osallistuminen harjoituksiin ja oman lapsen toiminnan seuraaminen ryhmän osana. Kerran kauden aikana joukkueen ohjaajat keskustelevat lapsen vanhempien kanssa. Keskustelussa selvitetään lapsen kehitykseen liittyviä asioita ohjaajalle ja ohjaaja esittää oman arvionsa vanhemmille.


   
Lisää uutisia
Juniori-KalPa ry
«  Elokuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
 
Kategoriat