Naiset Liiga, Naisten Liiga

KalPa - Kärpät

Niirala

KalPa Naisten upea viikonloppu

Vieraana KalPa Naisilla oli tänään Oulun Kärpät. Niiralan Montussa oli huikea tunnelma ja katsomossa ottelua seurasi 153 henkilöä. Katsojamäärä oli keskivertoa korkeampi, sillä KalPa Naiset olivat kutsuneet kuopiolaisia naisjoukkueita seuraamaan ottelua, nauttimaan Elisa Holopaisen mitalikahvit sekä visioimaan naisjoukkueiden yhteistyötä. Kaikilla oli yhteinen näkemys siitä, että yhdessä tekemällä voimme saavuttaa upeita asioita naisjoukkue urheiluun.

Ennen ottelun alkua Juniori-KalPa ry:n hallituksen puheenjohtaja Mikko Kuparinen kukitti KalPan Elisa Holopaisen ja Kärppien Julia Ahlskogin sekä Mira Kuisman upeasta saavutuksesta Tyttöjen MM-kisoissa.

Naisjoukkueiden yhteistyön startin kunniaksi avauskiekon pudotti Steelers joukkueen Jonna Korhonen.

KalPa Naiset ottivat viikonlopun toiset kolme pistettä, kun vauhdikas ottelu päättyi lukemiin 4-1. (0-0, 3-0, 1-1)

KalPan ensimmäinen maali oli Elisa Holopaisen kädenjälkeä. Toinen maali syntyi alivoimalla, kun Salla Rantanen pääsi karkaamaan vastustajan ylivoima pyörityksestä maalin tekoon.

Toisen erän loppupuolella Inka Katajisto laittoi tulostaululle lukemat 3-0 ja näin kolmanteen erään hienossa etumatkassa.

Kolmannessa erässä oli Kärppien maalinteon vuoro ja kavennusmaali ajassa 44:39, tekijänä Saila Saari.

Vielä kerran pääsi KalPa Naiset nauttimaan maalilaulusta, kun ottelussa jo toisen maalin teki Salla Rantanen kellon näyttäessä 55:33.

Molemmista joukkueista valittiin parhaat pelaajat ja todella ansaitusti KalPa Naisten parhaan pelaajan palkinnon otti maalivahti Tiina Ranne. Kärpiltä palkinnon sai Saila Saari.