Kärpät - KalPa

Oulu, Raksila

Viikonloppuna KalPa Naiset taistelivat Kärppiä vastaan kahdesti

Viikonloppuna KalPa Naiset ottelivat Oulun Kärppiä vastaan niin kotona kuin vieraissa.

Lauantaina Niiralan Montussa Kärpät ottivat ensimmäisessä erässä pelin täysin haltuun ja vierasjoukkueen tuuletushuutoja kuultiin yhteensä neljä kertaa.

0-1 AV Salla Saari, 0-2 Eveliina Huttula, 0-3 Niina Mäkinen ja 0-4 Suvi Käyhkö.

Erätauon aikana KalPa sai nollattua ensimmäisen erän myllytyksen ja toisen erän alussa nähtiin luisteleva, aktiivinen ja maaleja tahtova joukkue. Toisen erän ollessa puolen välin oli KalPa kaventanut tilanteen 2-4. Kärpät vastasivat kavennukseen pian ja tekivät pienessä ajassa lukemat tulostaululle 2-6.

1-4 Tanja Koljonen, 2-4 Matilda Nilsson, 2-5 Ida Pasanen, 2-6 Niina Mäkinen.

Kolmannessa erässä maaliverkko heilahti ainoastaan kerran, kun KalPan Tanja Niskanen taiteili kiekon maaliin ja näin ottelu päätökseen lukemin 3-6.

Yleisömäärä Niiralan Montussa oli 104.

Sunnuntaina KalPa matkasi aurinkoisessa säässä Oulun Energia Areenalle.

Lauantain tappio oli käsiteltynä, hyvä aamupala Pulkkilassa nautittuna ja mieli kirkkaana joukkue saapui kohtaamaan Kärpät.Jäällä nähtiin raikas ja liikkuva joukkue, jolla oli kova tahto saada kuitattua ottelu itselleen. KalPa Naiset onnistuivat maalinteossa kolme kertaa. 0-1 Matilda Nilsson, 0-2 Tanja Niskanen, 1-3 Salla Rantanen. Kärppänaisten ottelun ainoan maalin ylivoimalla teki Jonna Yli-Mäenpää. Ottelu päättyi KalPa Naisten voittoon 1-3. Ottelu oli Naisten liigan alkusarjan viimeinen ja ylemmässä sarjassa KalPa Naisten ja Oulun Kärppien lisäksi ottelevat Espoon Blues, Tampereen Ilves sekä Team Kuortane. KalPan ensimmäinen ylemmän sarjan ottelu pelataan kotona Niiralan Montussa viikon päästä sunnuntaina, kun vieraaksi saapuu Ilves.