KalPa Naiset toivat kuusi pistettä rannikolta Savon Sydämeen

TPS – KalPa 1 - 5

(1-1 , 0-2 , 0-2)

Lauantaina Marli Areenalla KalPa Naisia vastassa oli TPS.

Ensimmäisessä erässä KalPalla oli useita tilanteita tehdä maaleja, eikä kolmessa ylivoimassakaan syntynyt maaleja. Näin TPS kuittasikin avausmaalin itselleen, tilanne kuitenkin korjautui pian, kun KalPa tasoitti 1-1. Toinen ja kolmas erä oli KalPan hallintaa. Ottelun läpi TPS pelasi enemmän voimalla, kun taas KalPan joukkueessa mailallinen pelaaminen oli selkeästi parempaa. KalPan maalivahti Iina Kuusela torjui koko ottelussa 12 kertaa, vastustajan maalivahdin tilastoihin merkittiin 54 torjuntaa. Pisteet maaleista KalPa Naisista keräsivät Riikka Pelkonen (1-1), Tanja Niskanen (1-2 ja 1-5), Jutta Suomalainen (1-3), Tanja Koljonen (1-4)

Lukko – KalPa 1 - 10

(0-5 , 1-3 , 0-2)

KalPa Naisten maalien tuuletusta oli ottelu, kun Äijänsuon hallissa KalPa kohtasi Rauman Lukon.

Runsasmaalisessa ottelussa maalintekijöinä olivat Liisa Kastikainen, Matilda Nilsson, Salla Rantanen ja Tanja Niskanen. Kolmanteen erään mentäessä jokaiselle heillä oli kaksi maalia alla ja tahtotila tehdä kolmas maali oli varmasti suuri. Lopputuloksen 1-10 viimeisteli Matilda Nilsson, tehden samalla hattutempun.