B SM, B-nuorten SM alkusarja

SaiPa - KalPa

Lappeenranta

SaiPa – KalPa 0-4 (0-0, 0-1, 0-3)

Kun lähtee kello hyvissä ajoin matkaan, niin pääsee aloittamaan vieraspelin heti puolilta päivin. Ekassa erässä paljon jäähyjä ja sitä kautta erä jäi rikkonaiseksi. Eikä kummallakaan ollut huippupaikkoja, mutta keltamustien lasien läpi peli pyöri ehkä hieman enemmän SaiPan päädyssä.

Toiseen erään KalPa tuli ihan eri mentaliteetilla. Kyseessä ei ollut meidän peli vaan meidän erä. Ylivoimalla Andy veti suoraan Kasperi Lehtosen syötöstä unelmavedon maaliin. Onetimer ja 0-1. Maalin jälkeen pelissä KalPalla erittäin hyvä vaihe, SaiPa ei päässyt oikein omista pois. Erän lopun jäähysuma vähän tasoitti puntteja.

Kolmas erä jatkui KalPan komennossa. Kaverin parista puolustuspään virheestä avautui avopaikat ja yhtäkkiä peli on 0-3. Ja kun Oskari Mikkonen avasi vielä kauden maalitilinsä, niin summerin pärähtäessä taululla on ansaitut 0-4 lukemat.

Tähän on hyvä päättää alkusarjan vieraspelit, nollapeli ja puhdas 0-4 voitto. Pisteille KalPasta Andreas Okany 2+1, Oskari Mikkonen 1+0, Taneli Kovaniemi 1+0, Elias Koponen 0+1, Kimi Viljakainen 0+1, Niklas Meriläinen 0+1, Kasperi Lehtonen 0+1 ja Juuso Rousu 0+1. KalPan maalilla Eikka Kokkonen torjui nollapelissä 20 kertaa ja antoi yhden syötön.