Esittely
Ottelutilastot
KalPa - HPK
2018-2019 - B SM - B-nuorten SM alkusarja
Klo 19:50 Vierumäki
30
Mar

Otteluennakko


B-nuorten SM-alkusarjaottelu KalPa – HPK 30.11.2018 19:50 Vierumäellä

Vierumäen peliviikonlopun ensimmäinen ottelu.

Joukkueet kohtasivat vapaa kaksi viikkoa sitten Hämeenlinnassa, jossa KalPa lähti viimeiseen erään turvallisen tuntuisessa 0-3 johdossa. Mutta ”henkinen voitto”-fiilis kesken pelin yleensä tarkoita mitään hyvää… ja niin HPK tuli viimeisessä erässä KalPan rinnalle ja jatkoerässä ohi.

Joten nyt olis Vierumäellä revanssin paikka.

Tosin HPK:lle peli – tai oikeastaan kaikki alkusarjan loput pelit – on merkittävä, sillä HPK on vain 4 pistettä yli jatkopeliviivan… Odotettavissa siis on, että Hämeenlinnan ritarit hyökkäävät kaikki lasissa kaukaloon.

Nyt kaikki paikan päälle kannustamaan kilpirinnat hurmokseen ja täysillä päätyyn asti kohti makeaa revanssia ja voittoa.

PERJANTAI ON PELIPÄIVÄ!

#pelipäiväparaspäivä#taitokasvaayhdessä #KalPaB#KalPaU18 #BSMfi

KalPa – HPK 5-0 (1-0, 2-0, 2-0)


Nyt säilyi fokus, KalPalla. Aurinkokuninkaan sanoin 95 % keskittyminen on 50 % tulos. KalPa keskittyi alun härvellyksen jälkeen pelaamiseen ja otti oikeutetun 5 – 0 voiton.

Pelin alussa peli on hermostunutta. Hermostunutta. Molemmilta. 15 s ja ylivoimalle. Hermostunutta, hermostunutta. Taisi olla vire yli molemmilla porukoilla. Kolme ja puoli minuuttia, HPK kaveri kaatuu KalPan päädyssä ja HPKn pelaajien, valmentajien ja kannustajien keskittyessä purnaamaan Juuso Rousu syöttää ja Andreas Okany viimeistelee varmasti ranteella patjan yli. 1-0 ja oppi vastustajalle ”keskity olennaiseen”. Maalin jälkeen hermoilu ja vihellyksen jälkeen pelaaminen jatkuu vielä hetken, kunnes molemmat keskittyvät rikkomisen sijaan pelaamiseen ja peli aaltoilee nopeasti päästä päähän. Lisäosumia ei kuitenkaan ekassa erässä enää tule.

Toisessa erässä keltapaidan putki luistaa kaveria paremmin. Ensimmäinen YV ei tuota lisämaaleja, mutta ylivoiman jälkimainingeissa nähdään päivän erikoisin: HPK:n veskari jää odottamaan kiekkoa vasemmalta, kun KalPa pelaa kiekon toiselle puolelle. Mokke on yhä edelleen vasemmalla ja Kimi Viljakainen tekee ”tyhjiin” 2-0. Maalin jälkeen KalPa saa entisestään lisää liukuvoidetta putkiin, kun kaverin putki alkoi vähän painaa. Erän loppupuolella Taneli Kovaniemi rankaisee vielä YV:lla ja viimeiselle erätauolle liu’utaan 3-0 tilanteessa… ihan kuin HML:ssa pari viikkoa sitten. Kestääkö isäntien fokus ja keskittyminen tällä kertaa kolmannessa erässä?

Tosin tällä kertaa tuntuu, että kaikki ovat päässeet vastustajan ihon alle; KalPan pelaajat, tuomarit ja ja ja. Siksipä kolmas erä aloitetaan ylivoimalla, ensin nelikolmosella joka hetkeä myöhemmin muuttui viiskolmoseksi. Namuttelua, kisuttelua ja savolaesta oveluutta, nähdään varmaan puolen kymmentä puolustuskolmikon läpi syöttöä, mutta ei maalia. Mutta taas heti HPK:n saadessa täydennystä KalPa repii hienolla syöttökuviolla HPK:n AV hajalle ja Atte Tiitinen tekee ansaitusti yhden YV:lla 4-0. Eikä tämä ainakaan helpota vastustajan keskittymistä pelaamiseen. HPK:n jäähy, ei maalia. HPK:n jäähy ja Taneli Kovaniemen illan toisella Atte Tiitisen syötöstä peli viisnollaan. HPK:lle vielä viimeisellä kahdeksalla minuutilla kolme kaksminuuttista (ja KalPalle yks), muttei lisämaaleja. Onneksi ei myöskään ylilyöntejä, vaikka lähellä ajoittain käytiin.

KalPa keskittyi pelaamiseen. Vastustaja ensimmäisen erän loppua lukuunottamatta keskittyi rikkomiseen ja tuomareille purnaamiseen, eikä siten päässyt muutamia yksittäisiä laukauksia lukuunottamatta maalipaikoille. Ja nämä laukaukset KalPan maalilla varmasti pelannut Juha Jatkola liimasi viileästi ja toinen nollapeli putkeen oli tosiasia.

KalPasta pisteille tänään Taneli Kovaniemi 2+0, Atte Tiitinen 1+1, Kimi Viljakainen 1+0, Andreas Okany 1+0, Niklas Meriläinen 0+2, Jeremi Tammela 0+2, sekä Arttu Kaunisto ja Juuso Rousu 0+1. KalPan maalilla Juha Jatkola nollapelissään torjui 25 kertaa. Hienona nyanssina B-nuorten SM-alkusarjan maalivahtitilastossa lukee rivillä yksi Eikka Kokkonen, KalPa 93,13 %, rivillä kaksi Juha Jatkola, KalPa 92,68 %. Ei huano.

#kotivoittovierumäellä#taitokasvaayhdessä #KalPaB#KalPaU18 #bsmfi

Ei liveseurantaa   

   

   

   
Lisää uutisia
Juniori-KalPa ry
«  Toukokuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
 
Kategoriat