Esittely
Ottelutilastot
KalPa - Lukko
2018-2019 - B SM - B-nuorten SM alkusarja
Klo 16:15 Niiralan Monttu
4
Mar

Ennakkoinfo


Toimitsijaryhmä 1

Kioski Karhunen ja Okany

Otteluennakko


B-nuorten SM-alkusarjaottelu KalPa – Lukko 4.11.2018 16:15

Ilmainen sisäänpääsy ja paikalla KalPa B:n mainetta niittänyt kanttiini, josta herkut erätauoille ja Jyväs Pakarin leipäkassit kotiinviemisiksi.

KalPa ”liiteli” lauantaina voittoon KooKoon kustannuksella. Tänään ei kuitenkaan ole varaa olla jalat yhtään irti maasta, kun Niiralan monttuun saapuu Rauman Lukko osana heidän pohjoisen reissuaan. Lukolla on taustalla eilen kirvelevä tappio Kärpille vieraspelissä, jossa Kärpät – ”hakattuaan” ensin päätään kahden maalien suhteen tasaisen erän ajan Lukon maalivahtiin – löysivät viimeisessä erässä avaimet Lukkoon. Eli kilpirinnat pitävät nyt mielen kirkkaana, jalat maassa ja hokkarit hyvässä terässä lähtiessään hakemaan avaimia Lukon kaatamiseen.

KalPa hävisi joukkueiden välisen kohtaamisen syyskuun lopussa niukasti 3-2. Tämän jälkeen pelaamissaan 8 ottelussa Lukko on poistunut kaukalosta voittajana vain kerran. Tarkemmin ottaen Lukon kahdeksan viimeisen pelin saldo 4 pistettä maalierolla 15 – 32 (keskimäärin 0,5 pistettä/p, 1,875 tehtyä ja 4 päästettyä per peli). KalPan vastaavien lukemien ollessa yhdeksän pelattua ottelua, joista 18 pistettä (ka. 2 p/peli), 32 tehtyä (ka. 3,556 TM/peli) ja 21 päästettyä (ka. 2,333 PM/peli) maalia.

Eli nyt joukkue vetää terät jiiriin, erkat lapaan ja lähtee hakemaan hallitussa hurmoksessa revanssia Lukosta tänään sunnuntaina 4.11.2018 alkaen klo 16:15. Be there!

SUNNUNTAI ON PELIPÄIVÄ

#pelipäiväparaspäivä #taitokasvaayhdessä #KalPaB

KalPa – Lukko 6-1 (4-1, 2-0, 0-0)


Ilotulitus vol II.

Tuli sitten otettua revanssi Lukosta ja kerralla kunnolla. Ihan ensimmäisen erän alussa Lukko sai muutaman pahan paikan ihan ykkössektorista, mutta hyvin pian selvisi, että tänään KalPa vie ja Lukko on auki. Ajassa 14:22 näyttää kuitenkin, että Lukko ei sittenkään anna avaimia ilman taistelua ja tulee 1-1 tasoihin. Mutta sitten alkaa ilotulitus ja KalPa tekee minuutti 40 sekuntiin kolme maalia ja Lukon selkäranka alkaa natista ja mokke menee vaihtoon.

Toinen erä olikin sitten varsinaista hurjastelua ja hyviä maalipaikkoja tuli kentän molempiin päihin, Lukko vaan ei onnistunut viimeistelyssä, mutta KalPa teki vielä kaksi. Viimeiseen erään siis lähdettiin 6-1 kotijohdossa. Liekö ollut väsymystä pitkistä bussimatkoista vai oliko KalPan selvät johtolukemat nujertanut Lukon henkisen voitontahdon, mutta viimeisessä erässä vieraat eivät enää oikein päässeet sille tasolle kuin mitä maalintekeminen vaatii, hetkittäisiä YV:lla tapahtuneita painostusjaksoja lukuun ottamatta. Mutta oli KalPankin enin kiihko maalintekoon laantunut, vaikka joitakin nättejä syöttöjä tai kuvioita hyökkäyspäässä nähtiinkin.

Kokonaisuudessaan tänään hyökättiin iloisesti tahtoen tehdä maaleja. Hyökkäyksissä oli paljon mukana savolaesta juonikkuutta ja pelissä nähtiin lukemattomia ovelia syöttöjä parhaalle maalintekosektorille, josta usein onnistuttiin vetämään tai ohjaamaan kohti maalia. Samalla -varsinkin toisessa erässä – vastustajalle avautui useampiakin kaksykkösiä sun muita maalipaikkoja. Mutta ei ajatella kielteisesti vaan keskitytään positiivisiin asioihin: luovaan, vapautuneeseen hyökkäyspelaamiseen, onnistumisiin. Eikä puolustus-/maalivahtipelaaminenkaan ihan penkinalle mennyt, kun viikonlopulta on takataskussa täysi kuuden pisteen pistepotti murskaavalla maalierolla 14-2.

Iloitaan hetki ja palataan arkena sorvin ääreen, mutta pidetään silloinkin mielessä muistikuvat onnistumista.

Ilotulituksen vol II hedelmät poimivat Elias Koponen ja Kasper Tarvainen 2+0, Niklas Meriläinen 0+2, Kimi Viljakainen ja Arttu Kaunisto 1+0, sekä Topi Heiskanen, Joonas Kärkkäinen, Ville Kivimäki, Janne Karhunen, Andreas Okany ja Jeremi Tammela 0+1. KalPan maalilla Eikka Kokkonen torjui 28 kertaa.

Viikonlopulta kokonaisuudessaan 35 pistettä, jotka jakautuivat 16 eri pelaajalle! Tämän lisäksi maalivahdeille ”ihan ok” prosentit 94,44 % ja 96,55 %.

#kotivoitto #revanssilunastettu#taitokasvaayhdessä #KalPaB#KalPaU18

Ei liveseurantaa   

   

   

   
Lisää uutisia
Juniori-KalPa ry
«  Elokuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
 
Kategoriat