KalPa - KooKoo

Niiralan Monttu

KalPa – KooKoo 2-1 (1-1, 0-0, 1-0)

Onko se K, onko se O, onko se T… Onko se KOTIVOITTO

Eka erä meni melko tasan tai ehkä kotijoukkueen ohuessa hallinnassa. Ensi maalin teki kuitenkin KooKoo KalPan blokkaaman vedon riparista. Pari minuuttia myöhemmin KalPa tuli tasoihin, kun Sakke Valliuksen esityöstä Joonas Kärkkäinen survoi lähietäisyydeltä kiekon lähes vastustajan veskarin ”läpi”. Erän lopulla KalPa sai rankkarin ja pian tämän jälkeen ylivoiman, jonka aikana kiekko saatiin jo vastustajan maaliviivalle, mutta lisämaaleja ei nähty.

Toinen erä meni selvästi KalPan hallinnassa, mutta ainoaksi tilastomerkinnäksi jäi Janne Karhusen saama pikkukakkonen erän loppupuolella…. Joten ratkaisu jäi viimeiseen erään.

Kolmannen erän alkuun KalPa pääsi kokeilemaan taas ylivoimansa tehokkuutta. YV ei tuonut onnistumista, mutta ylivoiman jälkimainingeissa Niilo Romppanen sai vähän vapaata jäätä hyökkäyssinisellä, hyödynsi tilan ja napsautti napakalla ja tarkalla rannelaukauksella kiekon vastustamattomasti yläkulmaan. Syöttöpisteet KalPan johtomaaliin Atte Tiitiselle ja Niklas Meriläiselle. Tämän jälkeen molemmat joukkueet pistivät ”Born to be wildit” soimaan ja tovi mentiin päästä päähän melkoista hurlumheitä. Siinä vauhdissa oli jo päämäärätietoisuuskin vaan tiellä, kun päästeltiin menemään ????. Vajaa pari minuuttia ennen loppusummeria KooKoo otti jäähyn ja peli näytti olevan paketissa. Pääluku meni melkein välittömästi kuitenkin tasaan, kun snadi aition ovi avautui myös KalPan puolelta… ja kun KooKoo otti molarin pois, niin viime hetket pelattiin yhden vajaalla. Viime hetken paine kestettiin, lopputuloksena 2-1 voitto ja sitä kautta kaikki 3 pistettä jäivät kotiin!

Pisteille vähämaalisessa ottelussa KalPasta tänään Niilo Romppanen 1+0, Joonas Kärkkäinen 1+0, Niklas Meriläinen 0+1, Atte Tiitinen 0+1 ja Sakke Vallius 0+1. KalPan maalilla Juha Jatkola torjui 19 kertaa.