Vaasa

Sport – KalPa 1-5 (1-0, 0-1, 0-4)

Ei meinannut alkaa heilua, mut alkoi sittenkin. Verkot nimittäin!

Kaksi peräkkäistä tappiota Ässille pyyhkiytyi mielestä kertalaakasulla.

Ensimmäinen erä väännettiin tasaisesti. Sportille jäähy puoleen väliin erää, mutta KalPa ylivoima ei tällä kertaa tuonut palkkiota, mutta onneksi ei myöskään ”jos et tee, niin kaveri tekee” toiminut. Erän lopulla Sport onnistuu ja erä päättyy 1-0 kotijohdossa. Toinen erä jatkuu tasaisissa, mutta puhtaan pelin merkeissä ja erän ainoa tilastomerkintä kirjataan 33:41, kun KalPan eka ja tasoittava maali kirjataan Taneli Kovaniemelle Visa Sirviön syötöstä.

Kolmannessa erässä KalPan liike alkaa olla isännille vähän liikaa. Ensin Sportille jäähy ja nyt KalPaylivoima toimii ja Kalpa eka kerran johtoon. Vajaa minuutti edellisestä Visa Sirviö näyttää kapteenina esimerkkiä menemällä läpi väkisin – ja tällä kertaa kukaan ottanut taustalla jäähyäkään, joten tuomarinkin pilli pysyy hiljaa – ja vetää maalin! Ketsuppipullo taisi aueta oikeasti, sillä KalPa kaunistelee vielä lukemia kahdella lisämaalilla.

1-5 lopputulos ja selvä voitto. Ja kotimatkallekin päästiin ihan ajoissa eli aikas jees!

Pisteitä naputtelivat tänään Atte Tiitinen 2+0, Visa Sirviö 1+1, Taneli Kovaniemi 1+0, Janne Karhunen 1+0, Veikka Hahl 0+1, Kimi Viljakainen 0+1 ja Juuso Rousu 0+1. KalPan maalilla Eikka Kokkonen torjui 29 kertaa.