B SM, B-nuorten SM alkusarja

KalPa - SaiPa

Niiralan Monttu

KalPa B – SaiPa B 4-3 (0-2, 3-1, 1-0)

Vauhtia ja ryminää, ryminää ja vauhtia. Ja välillä maaleja. Ensimmäisen erän suht tasaväkisessä kamppailussa SaiPa käytti maalipaikkansa tehokkaasti ja erätauolle mentiin vieraiden 0-2 johdossa. Toisen erän puolessa välissä KalPan ylivoiman aluksi SaiPa karkasi alivoimalla jo 0-3 johtoon, mutta vielä saman ylivoiman aikana KalPa kavensi yhdellä. Hieman myöhemmin SaiPa antoi kuskin paikan KalPalle ensin koukkimalla ja vielä siirretyn rangaistuksen aikana antamalla poikittaista. Tästä KalPalle kahden ylivoima ja momentum väkevästi KalPan käsiin. Ja KalPa käytti hetkensä ja ylivoimansa tehokkaasti, ensin viiskolmosella namuteltiin maalin päähän ja heti perään jatkuneella viisnelosella tasoihin. Viimeinen erä oli tasaista vääntöä, erä 1-0 ja samalla ottelu 4-3 kuitenkin KalPalle Niklas Meriläisen loistavalla yksilösuorituksella.

Olipa makia voitto viikonlopun päätteeksi. Tästä on hyvä jatkaa kolmen viikon vieraspeliputkeen.

Pisteille tänään Niklas Meriläinen 1+2, Juuso Rousu 1+1, Taneli Kovaniemi 1+0, Kasper Tarvainen 1+0, sekä Veikka Hahl, Kimi Viljakainen ja Andreas Okany 0+1. Juha Jatkola torjui 33 kertaa.