KalPa - TPS

Niiralan Monttu

KalPa – TPS 2-5 (1-1, 1-2, 0-2)

Niinhän siinä kävi, että turkulaiset tuli ja syötti kalpalaisille katkerata hunajata.

Pelissä nähtiin paljon jäähyjä, etenkin kalpalaiset saivat kokemusta snadiaitiosta pelin seuraamisesta. Vaikka ensimmäinen erä oli näennäisesti Kalpan hallintaa, TPS:n ylivoimia lukuunottamatta, maalintekotilanteet jäivät vähiin. Tepsi hyödynsi viiskolmosen erittäin nätin kuvion päätteeksi ja Andreas Okany ”pääsi yksin” vastustajan moken kanssa, joten erätauolle mentiin 1-1 tilanteessa. Toiseen erään TPS sai karistettua matkarasituksen jaloistaan, siirsi jalan kytkimeltä kaasulle ja kahdella YV-maalilla 1-3 johtoon, mutta heti perään Andreas Okany kavensi illan toisellaan Veikka Hahlin syötöstä.

Kolmannessa erässä TPS jatkoi fyysistä paineistamistaan ja painoi lopulta yläpeltiin 2-4. Kalpan kauden ensimmäisen tappion TPS naulasi tekemällä viidennen ja viimeisensä tyhjiin 2-5.

Kalpalaisista pisteille pääsivät Andreas Okany 2+0, sekä Kasperi Lehtonen ja Veikka Hahl molemmat 0+1. KalPan maalilla Eikka Kokkonen torjui 28 kertaa.

Pelit jatkuu Niiralan montussa huomenna SaiPaa vastaan klo 16.15.