Herkko Koski Juniori-KalPa ry:n urheilujohtajaksi
Julkaistu: 05.04.2018 00.00

Herkko Koski Juniori-KalPa ry:n urheilujohtajaksi

Juniori -KalPan hallitus on valinnut Herkko Kosken Juniori-KalPan tulevaksi urheilujohtajaksi 1.8.2018 alkaen. Toimi vapautuu, kun pitkäaikainen urheilujohtaja Markku Keinänen jää eläkkeelle loppuvuodesta 2018.

  • Haimme tehtävään vankkaa urheilu- ja seuratoimijan osaajaa, joka omalla panoksellaan ja yhteystyössä nykyisten KalPalaisten kanssa pystyy kehittämään KalPalaista jääkiekkoa ja sen seuratoimintaa eteenpäin. Herkko Kosken valintaa tehtävään puolsivat hänen pitkä ja monipuolinen kokemuksensa jääkiekosta useamman seuran palveluksessa kuin myös erilaiset tehtävät jääkiekkoliitossa, Juniori-KalPa ry:n hallituksen puheenjohtaja Mikko Kuparinen toteaa.
  • Herkko on ammattilainen, jolle mielellään siirrän tehtäväni. Uskon, että hänellä kokemuksensa nykyisessä tehtävässään, jäsenmäärältään Juniori KalPan kanssa lähes yhtä suuressa Junior-Pelicansissa antavat hyvän pohjan työskentelylle KalPa-yhteisössä. Jääkiekko pelinä kehittyy kovaa vauhtia ja sitä myötä myös vaatimustaso harjoitteluun ja pelaajien kehittämiseen. Kokemuksensa kautta Herkolla on varmasti annettavaa, jotta KalPa-yhteisö ja sen pelaajat kehittyvät ja menestyvät myös jatkossa täydentää Juniori-KalPan nykyinen urheilujohtaja Markku Keinänen.
  • Tulen todella suurella innolla Kuopioon ja Juniori-KalPaan. Juniori-KalPa on yksi Suomen suurimmista juniorijääkiekkoseuroista, jolla on vahva peli-identiteetti ja pitkät perinteet yhdessä koko KalPa-yhteisön kanssa. KalPa-yhteisön palvelukseen tuleminen on minulle suuri kunnia, mutta samalla miellyttävä ammatillinen haaste. Koen kuitenkin, että KalPa-perheen yhteisöllisyys, arjessa tekeminen, urheilullinen vaatimustaso sekä arvomaailma ovat sellaisia, joihin on helppo samaistua, Herkko Koski toteaa.
  • Herkko Koski, 39, on koulutukseltaan liikunnanohjaaja (AMK) sekä työnohjaaja ja hän on suorittanut myös valmennuspäällikkö- ja Valmentajan erikoisammattitutkinnot. Tällä hetkellä hän suorittaa maisteriopintoja Haaga-Helian Vierumäen koulutusyksikössä. Hän on aiemmin työskennellyt Kiekkoreippaan valmennuspäällikkönä, Junior-Pelicansin urheilutoimenjohtajana sekä Rauman Lukon valmennuspäällikkönä. Herkko Koski on lähtöisin Kuhmosta.

Lisätietoja antavat:

Juniori-KalPa ry:n hallituksen puheenjohtaja;Mikko Kuparinen p. 0400-606 055

Urheilujohtaja 1.8.2018 alkaen; Herkko Koski p.0440-552 122

Urheilujohtaja Markku Keinänen p. 044-2798 400


Seuran uusimmat